Moby: The Day (videoklip, werkfilm, Yeasayer-remix, Heather Graham-fotógaléria)

2011.04.27. 06:46, -recorder-

Moby (születettt: Richard Melville Hall, 1965) idén nyáron ismét visszatér a magyar fesztiválszíntérre (VOLT – július 1.), de előtte még visszatér egy új nagylemezzel (Destroyed – május 16.) és az azzal egy időben megjelenő azonos című fotóalbummal, sőt mindezek előtt még egy kislemezzel is (The Day – május 9.), aminek viszont már itt van a videoklipje. Amit most be is mutatunk, ahogy bemutatjuk a hozzá tartozó werkfilmet is, de igazából persze mindez csak ürügy arra, hogy bemutassunk egy csomó képet a főszerepet játszó amerikai színésznőről, Heather Grahamről (a cikk legalján pedig a kislemezdal Yeasayer-féle remixe is letölthető, ahogy három további szám is az új Moby-dalbumról).

Moby egy évtizede már csinált egy klipet haldoklásról és a hozzá tartozó angyalról, ahol ez utóbbit a 19 éves Christina Ricci játszotta, a sztárrendező pedig David LaChapelle volt. A mostani The Day persze semelyik összetevőjét tekintve nincs a Natural Blues szintjén, főleg a zeneit tekintve nincs, de Evan Bernard nem rossz rendező (a Mobynak készített korábbi klipjei – Lift Me Up, New York New York, Disco Lies – mellett például a Ben Folds Five-féle Army is őt dicséri), Heather Graham pedig húsz évvel a Twin Peaks Annie-je után is ennivaló.


 

-------------------------------------------------------------------------------------

na jó, akkor itt van maga a videoklip is:

ez meg a werkfilmje, ami jóval érdekesebb:

ez a David LaChapelle által rendezett 2000-es Natural Blues klip, ahol Christina Ricci volt az angyal:

visszatérve az aktuális The Day kislemezhez, következzék a dal Yeasayer-féle remixe, mely itt rögtön meghallgatható, a kis nyílra kattintva pedig rögtön le is tölthető:

a Destroyed című új Moby-albumról három másik szám – a Be The One EP anyaga (Be The One, Sevastopol, Victoria Lucas) – egy e-mail címért cserébe letölthető innen:

 

www.moby.com

összeállította: Déri Zsolt
 

https://recorder.blog.hu/2011/04/27/moby_the_day_videoklip
Moby: The Day (videoklip, werkfilm, Yeasayer-remix, Heather Graham-fotógaléria)
süti beállítások módosítása