Beastie Boys: Fight For Your Right Revisited (a teljes rövidfilm) + Say It (új dal!)

2011.04.23. 17:15, -recorder-

Na jó, essünk túl a fiúkon, mielőtt húsvét hétvégén a lányoknak – pontosabban a hölgyeknek – engednénk át terepet! A Beastie Boys végre közreadta a májusban megjelenő Hot Sauce Committee, Part Two album régi-új anyagának beharangozójaként a Fight For Your Right Revisited című félórás rövidfilmet, mely onnan indul, ahol az 1987-es (You Gotta) Fight For Your Right (To Party!) klip befejeződött. Itt a Recorderen már bemutattuk a sztárparádés kisfilm kétperces előzetesét és a Make Some Noise ötperces videóját – és ez utóbbi sajnos mégsem a film első öt perce, hanem az első negyedóra összerántott klipverziója, így maga a végleges rövidfilm első fele csak néhány vicces dialógussal és néhány plusz effekttel ad többet a klipnél, a második felét pedig lényegében az előzetesben beharangozott breaktáncverseny teszi ki a tudatmódosult B-boyok és jövőből visszaérkezett énjük között (azt akarják eldönteni, melyik az igazi Beastie Boys – nos, ami azt illeti, rájuk a film legvégéig kell várni).
 
A Beastie Boys-tag Adam Yauch (MCA) által rendezett filmben sajnos sok új zene sincs: az első negyedórában fel-felhangzó Make Some Noise és a stáblista alatt futó – Nas közreműködésével készült és már 2009-ben kiadott – Too Many Rappers aktuális albumverziója mellett csupán egyetlen új számból, a Say Itből hallhatunk részleteket.

A teljes félórás Fight For Your Right Revisited kisfilm itt látható:

a Make Some Noise-t és a Too Many Rappers című dalokat már bemutattuk a Recorderen, így most következzék itt az új szám, a Say It albumverziója, melyet a Beastie Boys a rövidfilm közreadásával egy időben tett fel SoundCloud-oldalára:

a film részletes stáblistája – a szereplők a megjelenés sorrendjében:
http://www.imdb.com/title/tt1791504/fullcredits#cast

http://beastieboys.com

összeállította: Déri Zsolt

Címkék: film beastie boys
https://recorder.blog.hu/2011/04/23/beastie_boys_fight_for_your_right_revisited_teljes
Beastie Boys: Fight For Your Right Revisited (a teljes rövidfilm) + Say It (új dal!)
süti beállítások módosítása