Szombaton körszínpados Lovasi-koncert lesz a Kobuciban

2024.07.03. 16:59, srecorder

lovasi-andras.jpg

Májusban triplázott a Kispál a Kobuciban, a hétvégén szólóban játszik ugyanitt spéci, körszínpados koncertet Lovasi András, amire a közönség is szavazhatott be számokat.

Május 30-án véget ért a Kispál és a Borz Befejezetlen mondat turnéja, aminek év végén, az MVM Dome-ban azért lesz még egy állomása, de aki körszínpadon akarja látni Lovasit, az már most szombaton megteheti kicsiben a Kobuciban. Ironikusan így is reklámozzák a bulit (arénakoncert a Kobuciban), amiben az a pláne, hogy a kert közepén lesz felállítva a színpad, itt ad egyszálgitáros szólókoncertet a Kispál és a Kiscsillag frontembere.

TÍZ MEGEJTŐ, KATARTIKUS LOVASI-DAL

Lovasi júniusban volt 57 éves, erre az apropóra egy 57 számos playlistet is összerakott a szólóban gyakran játszott számaiból, a Kobuciban pedig részben azokat veszi majd elő, amiket a legtöbbet hallgattak ezekről június végéig. Szóval aki sokat pörgette a kedvenceit YouTube-on és Spotin, az így szavazhatott a műsorról, amiben lesznek Kispál-, Kiscsillag- és szólószámok, meg biztos egy csomó sztorizás is.

Legutóbb a Grand Hotel Halmahera című szólólemeze kapcsán készítettünk címlapinterjút Lovasival, ezért katt ide, a Tűzijáték délben c. szólóalbumáról itt írtunk kritikát, kivételes életművét az 50. születésnapján elemeztük, amikor tíz kedvencet is választottunk a ritkábban játszott számai közül.

Lovasi András
Helyszín: Kobuci Kert
Időpont: 2024. július 6. (szombat) 20.00
Belépő: 6000 Ft (elővételben), 6500 Ft (helyszínen)
Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

nyitókép: Hegyi Júlia Lily

https://recorder.blog.hu/2024/07/03/szombaton_korszinpados_lovasi-koncert_lesz_a_kobuciban
Szombaton körszínpados Lovasi-koncert lesz a Kobuciban
süti beállítások módosítása