Az ország legnagyobb házavató bulija – Dzsúdló a Budapest Parkban

2023.07.13. 08:28, srecorder

dzsudlo_kreativ.jpg

Július 13-án rendhagyó koncertre készül Dzsúdló, aki májusban már megtöltötte egyszer a Budapest Parkot, most viszont egy lakásbelsőt formázó színpadon lép fel.

Dzsúdló kétségkívül az egyik legnépszerűbb előadó ma Magyarországon, szeptemberben már a harmadik nagylemeze jelenik meg Kuncugi címmel, amit a függő/rosszlány dupla klipje vezetett fel májusban. Az élőben klasszikus zenekari felállásban (dob, gitár, basszusgitár, vokalisták) színpadra álló énekes július 13-án az ország legnagyobb házavató buliját tartja a Parkban. Az esemény „házibuli” jellege jól tükrözi azt a közvetlen, emberi hangulatot, amiért Dzsúdlót ilyen sokan szeretik. Az este több különlegességet is tartogat, az esemény támogatója, a Mastercard több helyszíni meglepetéssel is készül.

„Nagyon fontos számunkra, hogy multinacionális vállalatként is támogassuk a helyi tehetségeket, az egyedit és újszerűt, hiszen ezek a jelzők a Mastercard számára is fontos márkaértékek. Több meglepetéssel is készülünk az estére és nagyon várjuk, hogy újabb felejthetetlen élményben lehessen részünk a Budapest Parkban” – mondta a koncert kapcsán Mondovics Péter, a Mastercard marketing menedzsere. 

Dzsúdló rendesen odateszi magát csütörtök este – kifejezetten erre a koncertre tervezett látványvilággal készül. Az énekes volt a Koncertsztorik podcastunk első vendége, ahol arról is mesélt, hogy a Parkos koncerten szakít megszokott dramaturgiával, és eggyel finomabb eszközökkel vezeti végig a közönséget a dalain, egy bensőségesebb hangulatú előadásban. A setlist tekintetében pedig lezár egy korszakot, így lesznek olyan dalok, amiket egy jó ideig valószínűleg a Parkban hallhatunk utoljára. És ha ez nem lenne elég, egy új merch-kollekció is elérhető lesz a helyszínen.

Dzsúdló előtt sammiebeats melegíti be a közönséget, a legutolsó jegyek itt érhetőek el.

https://recorder.blog.hu/2023/07/13/az_orszag_legnagyobb_hazavato_bulija_dzsudlo_a_budapest_parkban
Az ország legnagyobb házavató bulija – Dzsúdló a Budapest Parkban
süti beállítások módosítása