Nézd a Coachellát ingyen a kanapédról!

2023.04.15. 07:26, srecorder

coachella2.jpg

Pénteken kezdődött az idei Coachella fesztivál, amit egész hétvégén élőben közvetít a YouTube. A 3 nap alatt megnézhetjük a Gorillaz, a Blackpink, Björk, Frank Ocean, Calvin Harris, a Chemical Brothers, a Blondie, de akár a blink-182 klasszikus felállásának visszatérő koncertjét is.

Az időeltolódás miatt nálunk éjfél körül kezdte közvetíteni a YouTube a kaliforniai Coachella első, pénteki napját, az adást pedig vissza lehet nézni a livestreamben, így aki akarja, mind a hat színpad műsorát csekkolhatja, köztük olyan előadókkal, mint a Wet LegYves TumorPusha T, Bad Bunny, Magdalena Bay, vagy Kaytranada. Ehhez katt a fesztivál YouTube-csatornájára.

A közvetítés egész hétvégén tart majd, szombaton lesz boygenius, Blackpink, RosalíaCharli XCX, Hiatus Kaiyote, Kenny Beats, a Linda Lindas és Ethel Cain is. Vasárnap Frank Ocean lesz a headliner, de fellép Björk, Kali UchisJai Paul, a Christine and the Queens és például Weyes Blood is. Amint kiderülnek a szombati (és majd a vasárnapi) livestream pontos időpontjai, akkor frissítjük a cikket; ez egyelőre a pénteki táblázat (csendes-óceáni időzónában, amihez nálunk plusz 9 órát kell hozzászámolni), lentebb pedig a fesztivál első hétvégéjének fellépői.

A YouTube a fesztivál második hétvégéjét is adja majd élőben április 21. és 23. között.

Frissítés (2023.04.16.): Megérkezett a szombati nap menetrendje.

coachella-szombat.jpg

coachella.jpg

coa-2023-web-4x5-v1.jpg

 

Videók az első napról:

https://recorder.blog.hu/2023/04/15/nezd_a_coachellat_ingyen_a_kanapedrol
Nézd a Coachellát ingyen a kanapédról!
süti beállítások módosítása