Augusztusban Veszprémben játszik a Kraftwerk

2023.04.12. 14:10, srecorder

kraftwerk_2.jpg

Hivatalos bejelentés még nincs, de a zenekar honlapja és Facebook-eseménye szerint is a veszprémi Gyárkertben játszanak augusztus 9-én.

A poptörténet egyik legfontosabb, legnagyobb hatású és legjobb zenekara utoljára 2018-ban lépett fel Magyarországon, akkor a Budapest Arénában mutatták be a teljes életművet felölelő, 3D-s koncertshow-jukat. Idén Veszprém Európa kulturális fővárosa, és a Kraftwerk is ennek keretében lép majd fel a Gyárkertben, azaz a volt bútorgyár helyén kialakított új rendezvényhelyszínen. Jegyek a www.gyarkert.hu oldalon kaphatók majd. Facebook-esemény errefelé.

AZ ERŐMŰ DIADALA – MAGYAR ZENÉSZEK A KRAFTWERKRŐL

A Kraftwerk pályaképét a legutóbbi, budapesti koncertjük kapcsán rajzoltuk meg, de tavalyi toplistánkra is felkerültek, amelyben azt a 25 lemezt rangsoroltuk, amire már nagyon régóta várunk. "Kraftwerk van annyira aktív, és mind a mai napig stílszerűen futurisztikus (például élőben kapcsolnak koncertjükön egy Föld körül keringő űrhajóst), hogy akár meg is feledkezhetünk róla: közel húsz éve nem kaptunk új lemezt az elektronikus zenei forradalmároktól, sőt, az elmúlt harmincegy évben mindössze egy eredeti dalokat tartalmazó albumot (a 2003-as Tour De France Soundtrackset) és egy koncertlemezt (3-D The Catalogue) adtak ki. Utóbbival mondjuk Grammyt nyertek; nos, ideje megismételni ezt egy újabb jövőbe néző anyaggal."

Frissítés (2023.04.13.): Azóta megtörtént a hivatalos bejelentés, és egy csomó világsztár jön még a Kratfwerken kívül is Veszprémbe Iggy Poptól a Franz Ferdinandon át az egykori Moloko-énekes Róisín Murphyig. Friss infók ITT.

kraftwerk-veszprem.jpg

„A KRAFTWERKET NEM LEHET FELDOLGOZNI, CSAK DEATH METALBAN VAGY CSACSACSÁBAN”

https://recorder.blog.hu/2023/04/12/augusztusban_veszpremben_jatszik_a_kraftwerk
Augusztusban Veszprémben játszik a Kraftwerk
süti beállítások módosítása