Likó Marcell november végén akusztikus szólókoncertet ad a Várkert Bazárban

2022.11.03. 14:30, srecorder

varkertakusztik_likomarcell_fotokredit_rohonczi_anita_web.jpg

November 25-én különleges, akusztikus szólókoncertet ad az új lemezre készülő Vad Fruttik frontembere, Likó Marcell a Várkert Bazárban.

A Vad Fruttik a hazai alterszíntér egyik legnépszerűbb zenekara, akik jelenleg a 2018-as, az elektronika felé bátrabban nyitó Szabad.Vagy folytatásán dolgoznak iamyank produceri közreműködésével. A Vad Fruttikot már jó ideje csak telt házas klub- és fesztiválkoncerteken lehet megnézni élőben, de énekes-dalszerző-frontemberét, Likó Marcellt szerencsére intimebb szólókoncerteken is el lehet néha csípni, amiken egy szál gitárral adja elő a Vad Fruttik legnépszerűbb számait. És nem csak azokat: ha úgy hozza kedve, Likó estjein a magyar könnyűzene nagy slágerei is előkerülnek Máté Pétertől Szécsi Pálon át Zoránig, kissé önironikus, de a tőle megszokott, energikus előadásban.

MILYEN ZENÉKET HALLGAT LIKÓ MARCI? NÉZZ BELE A LEMEZTÁSKÁJÁBA!

Likó 2017-ben elnyerte az Artisjus Év dalszövegírója díját, 2015-ben pedig rendhagyó önéletrajzot – pontosabban élettörténet-rekonstrukciót – jelentett meg A Bunkerrajzoló címmel, amit Géczi János író-egyetemi oktató írt. Legközelebb a Várkert Bazár Akusztik sorozatában játszik, ahol népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból, vagy fiatal, feltörekvő zenekarok mutatják meg más arcukat, hogy akusztikus hangszerelésben hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez. Likó szabadon sztorizós szólókoncertjein a dalok születéséről, mögöttes tartalmáról is gyakran mesél, de az is előfordul, hogy ezeken a kötetlen akusztikus koncerteken tesztel új dalokat – legutóbb például a következő Vad Fruttik-lemezen szereplő Ülök és hallgatok-at. amit a Covid alatt írt otthon –, és persze a jól ismert Vad Fruttik-slágereket is egy kicsit megbolondítva játssza el. A Várkert Bazárban is egy felszabadult hangulatú, magával ragadó előadásra számíthatunk.

Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

fotó: Rohonczi Anita

https://recorder.blog.hu/2022/11/03/november_vegen_liko_marcell_a_varkert_bazarban
Likó Marcell november végén akusztikus szólókoncertet ad a Várkert Bazárban
süti beállítások módosítása