Into The Shining Sun – A 30 éves Division Bell albumot hozza el a Keep Floyding a Várkert Bazárba

2024.09.30. 17:00, srecorder

rqf_5243.jpg

(X) Az utolsó Pink Floyd-lemezre épülő műsorával tér vissza a Várkert Bazárba október 6-án a Keep Floyding, Magyarország és a régió legsikeresebb Pink Floydot játszó zenekara.

Tavaly nyáron a Pink Floyd legnagyobb slágereivel adott nagysikerű koncertet a Várkert Bazár Öntőház udvarán, ahová most is egy különleges előadással tér vissza a Keep Floyding. A zenekar minden fellépésére egyedi műsorral készül, van, hogy egy évforduló, máskor egy híres koncert felidézése a cél, de játszanak a Pink Floyd korai, pszichedelikus korszakából is.

A zenekar most a 30. születésnapját ünneplő The Division Bell albumot állítja a középpontba az Into The Shining Sun című esten, amely nem csupán a Pink Floydra jellemző korszakos slágereket vonultatja fel, hanem a vizuális koncepció terén is igyekszik majd tartani a lépést a nagy előddel.

into2.jpg

A Keep Floyding 1999 áprilisában, vagyis 25 évvel ezelőtt alakult, eredetileg Echoes of Pink Floyd néven, majd később váltottak a Keep Floyding névre. A zenekar célja kezdettől fogva a Pink Floyd zenéjének és gondolatainak hiteles tolmácsolása. Vizuális koncepcióban is igyekeznek lépést tartani az „anyazenekarral”, koncertjeik összművészeti performanszok, fellépéseiket robotlámpák, lézerek és vetítés is színesíti. A hangzáshoz és vizuális koncepcióhoz elengedhetetlen az összesen nyolc zenészből álló zenekar mellett dolgozó három fős technikai stáb munkája is. A profi csapatra támaszkodva tudják a zenészek a legjobbat nyújtani.

Keep Floyding: Into The Shining Sun
Helyszín: Várkert Bazár Öntőház udvar
Időpont: 2024. október 6. (vasárnap) 19.00
Belépő: 9.500-19.500 Ft
Jegyvásárlás. Facebook-esemény. További infók.

Fotó: Keep Floyding.

Ilyen egy ihletett Keep Floyding-előadás.

https://recorder.blog.hu/2024/09/30/into_the_shining_sun_a_30_eves_division_bell_albumot_hozza_el_a_keep_floyding_a_varkert_bazarba
Into The Shining Sun – A 30 éves Division Bell albumot hozza el a Keep Floyding a Várkert Bazárba
süti beállítások módosítása