Novemberben Volbeat az MVM Dome-ban!

2022.10.28. 09:56, srecorder

volbeat.jpg

Az elmúlt években a dán Volbeaté volt a metálzene egyik nagy sikersztorija, akik pár év alatt képesek voltak igazi arénazenekarrá kinőni magukat. Nem csoda, hogy a budapesti koncertjük is átkerült a nagy érdeklődésre való tekintettel a Barba Negrából az MVM Dome-ba.

A kinézetében Elvist, zenéjében Johnny Cash-t (is), hangjában pedig a korai Keith Caputót idéző Michael Poulsen annak idejében a hörgős, death metalos Dominust otthagyva váltotta valóra álmát, és hozta össze az ötvenes évek rock 'n' rollját a feketelemezes Metallica riffvilágával, hogy aztán rögtön az első két lemez (The Strength, The Sound, The Songs és Rock The Rebel/Metal The Devil) után térdbe boruljon előtte a szakma, a harmadik-negyedikkel pedig már a világot is meghódítsa. Adtak ki azóta szürkébb albumot, és az Elvis-metálos recept sem számít már rég újdonságnak, a Volbeat mégis lemezről lemezre egyre sikeresebb lett, nem kis részben energikus koncertjeiknek köszönhetően.

Aktuális turnéjukra a raggametalos Skindred és a Bad Wolves kíséri el őket. A koncertet az új Barba Negrából átrakták az MVM Dome-ba, a már megváltott jegyek természetesen oda is érvényesek. A Volbeat legutóbb négy éve játszott nálunk (akkor az EFOTT-on léptek fel), most a Servants of the Mind című, hosszú évek óta a legjobban sikerült lemezükkel érkeznek.

Jegyvásárlás. Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2022/10/28/novemberben_volbeat_az_mvm_dome-ban
Novemberben Volbeat az MVM Dome-ban!
süti beállítások módosítása