Jövőre az MVM Dome-ban koncertezik az Offspring

2024.10.14. 17:01, srecorder

the_offspring_press_photo_pc_daveed_benito_1.jpg

Hét év után újra Budapesten az Offspring: a kaliforniai punkrockerek október 31-én játszanak az MVM Dome-ban, és jön velük a Simple Plan is.

Az Offspring október 11-én adta ki 11. nagylemezét Supercharged címen, ami Dexter Holland szerint „jól összefoglalja, milyen a világ most, ahol úgy tűnik, mindenki fel van tüzelve a való életben és a közösségi médiában is”, ugyanakkor néhány kedvence hangzására is utal az AC/DC-től az Operation Ivy-ig.

Az Offspring legutóbb 2018-ban játszott a Tüskecsarnokban, azóta kihozták egy hosszabb lemezszünet után a Let The Bad Times Roll című visszatérő albumukat, idén pedig a hatszoros platina Smash 30. évfordulóját ünnepelték. Tavaly a Queen gitárosa, Brian May és Ed Sheeran is fellépett velük különböző koncerteken. Sheeran azzal nyűgözte le a zenekart, amikor felhúzta a pólóját és megmutatta az Offspring-tetoválását, Hollandot pedig, aki a HIV-kutatásból írta disszertációját, a tudományos háttér köti össze Mayjel. Holland profi pilóta és okleveles repülésoktató, aki önkéntesként vállal orvosi betegszállító repüléseket, amikor éppen nem a zenekart viszi a koncertekre.

Az Offspring 2025. október 31-én játszik az MVM Dome-ban. A koncertre a jegyvásárlás elsőként az új lemezre előrendelést leadott rajongók számára lesz elérhető október 15-én 10 órától, míg a regisztrált Live Nation-tagok számára október 16-án, 10 órakor nyílik meg az elővásárlási lehetőség. A teljeskörű jegyértékesítés október 18-án, 10 órakor indul a www.livenation.hu oldalon.

nyitókép: Daveed Benito

https://recorder.blog.hu/2024/10/14/jovore_az_mvm_dome-ban_koncertezik_az_offspring
Jövőre az MVM Dome-ban koncertezik az Offspring
süti beállítások módosítása