Hippi minifesztivált tart a Margaret Island a Budapest Parkban

2022.08.06. 13:24, srecorder

flowerpower1_kredit_foldi_adam.jpg

Flower Power címmel rendez minifesztivált a Margaret Island, amin az elfogadásra, a békés együttélésre és az egyéniségünk kifejezésére buzdítanak. A poptrión kívül több női énekes-dalszerző, így Solére, Brenka és a Pandóra Projekt is fellép.

A tavaly már a 4. lemezével, az elsősorban 2020-at feldolgozó Hol marad az én történetem-mel jelentkező zenekarnak ez lesz a legnagyobb koncertje az évben. A női energiákra koncentráló minifesztivál ötlete jó pár évvel ezelőtt merült fel bennük, de örülnek, hogy most sikerült megvalósítani, mert 2022-t a vérfrissítés és az új előadók évének látják, így olyan friss arcokat (és női szerzőket felvonultató produkciókat) is felléptethetnek maguk előtt, mint az electro-spacepopos, a Recorderen már több dalával és első EP-jével is bemutatkozott Solére, az r&b-s és idén nagylemezzel debütált Brenka, valamint a Major Dóra és Végh Janka Zsuzsanna duójából tavaly zenekarrá bővült, indie-folkos/ethno-popos Pandóra Projekt.

„MOST EGY FONTOS TANULÁSI FÁZISBAN VAGYUNK” – INTERJÚNKJ LÁBAS VIKIVEL.

A Margaret Island témába vágó feldolgozásokkal és új dallal is készül a koncertre. A minifesztiválon női civilszervezetekkel is lehet találkozni és beszélgetni, többek közt a méhnyakrák-prevencióval foglalkozó Mályvavirág Alapítvány, az endometrózisra időben történő felismerésére figyelmet irányító Női Egészségért Alapítvány, illetve a nők és gyerekek ellen elkövetett erőszakkal szembeni fellépéssel foglalkozó NANE Egyesület is kitelepül a Parkba.

Jegyvásárlás. A koncert Facebook-eseménye.

fotó: Földi Ádám

https://recorder.blog.hu/2022/08/06/hippi_minifesztivalt_tart_a_margaret_island_a_budapest_parkban
Hippi minifesztivált tart a Margaret Island a Budapest Parkban
süti beállítások módosítása