Holnaptól a Campus Fesztiválon van a buli

2022.07.19. 12:59, srecorder

wide4_60.jpg

A debreceni Nagyerdőben szerdától vasárnapig, azaz július 20. és 23. között tartják a Campus Fesztivált. A keleti országrész legnagyobb zenei fesztiválja 19 helyszínnel és 350 színpadi programmal várja a látogatókat. A részletes napi programbontást a fesztivál honlapján találod meg.

Nem csak Aurora képviseli Skandináviát idén a Campuson: itt lesz a svéd popdíva, Zara Larsson is, de jön Tiësto és dj-szettel készül a nálunk igen népszerű Chase & Status duó is, akik a drum’n’basst, a dubstepet és a basszusokkal gazdagon dúsított elektronikát gyúrják egybe.

wide3_82.jpg
Zara Larsson

 

Lesz újra The Toy Dolls, megpogóztat az ausztrál hardcore-punk színtér kultikus klubzenekara, a Deez Nuts, bemutatkozik az elmúlt évek egyik izgalmas európai felfedezettjének számító angol soul-pop énekes-dalszerzőnő, Charlotte OC, jön a Jackson 5-ot mintázó Easy Love-val befutó brit Sigala, valamint a jazz-funk-dance-őrületet produkáló, kilenctagú holland zenekar, a Jungle By Night is.

Magyar előadókból szokás szerint gazdag a merítés, a Metal-Sheet Beat Stage-en a (főként újvonalas) hiphopot, a Fénytorony Pódiumon az alter zenéket, a Nádudvari Gasztroszínpadon a folkot, a bluest és a countryt érdemes keresni – a Rock-Metal Színpadnak pedig végre egyértelmű már a neve is.

A rendezvény Facebook-eseményei.

Programajánlónk elkészítését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650_2_1_45_88.jpg

https://recorder.blog.hu/2022/07/19/holnaptol_a_campus_fesztivalon_lesz_a_buli
Holnaptól a Campus Fesztiválon van a buli
süti beállítások módosítása