Filmrecorder. Y-generációs szociopaták gyülekezete - Search Party - negyedik évad (kritika)

2021.06.08. 18:56, vferi

netre.jpg

A sorozat negyedik évadában további megerősítést nyert, hogy a Search Party szélsőségesen énközpontú főhősei a legborzalmasabb huszonévesek a földön. Miért imádjuk őket mégis ennyire? Ez a kritika először a Recorder magazin 84. számában jelent meg.

A Search Party kicsi, de kitartó rajongótáborának három évet kellett várnia a harmadik évadra (kritikánk), de azóta nagyon felgyorsultak az események és a tavaly nyáron érkezett etapot fél évvel később már követte is a negyedik. Mintha az alkotók célul tűzték volna ki, hogy minden egyes évaddal egyre elborultabbá teszik az Y-generációt élvezettel gúnyoló (de közben velük együtt nevető) sorozatukat. 

A krimiket, lélektani thrillereket és tárgyalótermi drámákat is megidéző fekete komédia ezúttal a Tortúra előtt tiszteleg egy olyan egykori gyerekzseniből toxikus rajongóvá váló főgonosszal, aki a briliáns főszereplőgárda elől is képes ellopni a show-t. Az HBO Maxre költöző széria továbbra is az egyik legéleslátóbb és legmaróbb társadalmi szatíra a “tévében”: az életképtelen millenniálok mellett többek között Hollywood és az amerikai politika is megkapja a magáét a negyedik évadban.

hol láthatóHBO Max
osztályzat: 8/10
szerzőRácz Viktória

https://recorder.blog.hu/2021/06/08/filmrecorder_y-generacios_szociopatak_gyulekezete_search_party_negyedik_evad_kritika
Filmrecorder. Y-generációs szociopaták gyülekezete - Search Party - negyedik évad (kritika)
süti beállítások módosítása