Végre kiderült, mit jelentenek a ragtapaszok és kötések The Weeknd arcán

2021.02.07. 11:55, RRRecorder

Vagy azt talán túlzás, hogy kiderült, de legalábbis válaszolt a kérdésre, hogy mit jelentenek.

Az After Hours című The Weeknd-album első videói még 2019-ben jelentek meg, és azóta minden klipben, sőt, egyéb megjelenéseken - pl. tévés fellépéseken, díjátadókra beküldött, előre felvett videókon - egyre több seb és sebtapasz volt az orrán, majd az egész arcán, hogy aztán a Save Your Tears klipjében rettenetesen szétplasztikázott arccal jelenjen meg. Ugyan egy nemrég megjelent interjúból az derült ki, hogy Abel Tesfaye hajlamos gyakran változtatni a véleményét (ezért az a beceneve, hogy: pelenka), a körülötte lévő csapat heroikus munkával több mint egy éven át végigvitte a koncepciót.

De mit is jelentenek a tapaszok és a kötések? - ez a kérdés motoszkált az egész emberiség kollektív tudatában. A Variety újságírója volt az a szerencsés, aki ezt feltehette annak, aki a legjobban tudja. És a válasz:

Hollywood abszurd kultúrájára reflektálnak, és arra, ahogy az emberek saját magukat manipulálják olyan felszínes célok érdekében, mint hogy mások kedvére tegyenek és hogy másoktól megerősítést kapjanak.

Az interjúból kiderül, hogy Abel Tesfaye számára fontosabb egy jó sztori, mint hogy vonzó legyen, és hogy élvezi, ha elmoshatja a határokat a szerepe és a saját személye között. Az újságíró végül megkérdezte, hogy "most is karakterben vagy?", mire ő: "nem tudom, tőle kéne megkérdezni" (mármint a karaktertől).

A megnövekedett mennyiségű The Weeknd-tartalom annak köszönhető, hogy az 55. Super Bowl félidejében ő fog fellépni, ami pályájának legalábbis egyik komoly csúcsa lesz, vasárnap, magyar idő szerint éjszaka kb. 2-től.

A kötés teljes pompájában:


Amikor lekerült a kötés:


A Super Bowl-fellépés előzetes videói:

 

Címkék: the weeknd
https://recorder.blog.hu/2021/02/07/vegre_kiderult_mit_jelentenek_a_ragtapaszok_es_kotesek_the_weeknd_arcan
Végre kiderült, mit jelentenek a ragtapaszok és kötések The Weeknd arcán
süti beállítások módosítása