Magyar producer szerezte egy látványos Netflix-sorozat zenéjét

2020.12.01. 15:53, Gaines

lazerpunk.jpg

Jövő héten mutatják be a Netflixen az Alice In Borderland című új japán sorozatot, amely egy népszerű manga élő szereplős feldolgozása. A pszichothriller látványosnak ígérkezik, számunkra azonban még fontosabb, hogy a hangzásáért magyar producer felel, Lazerpunk írta ugyanis a kísérőzenéjét.

Lazerpunk a Facebook-oldalán jelentette be, hogy az ő soundtrackje fogja aláfesteni a sorozatot, a most napvilágot látott előzetesben pedig egy 2018-as száma, a Power hallható. "Hogy a sorozatban hol csendül majd fel, azt pedig még én sem tudom. Ezzel egy időben más filmes projektek is folyamatban vannak, de azokról majd később" - írja. A közlemény és az alábbi poszter alapján tehát nemcsak arról van szó, hogy a betétdalai fognak felcsendülni a sorozatban, a teljes kísérőzenét ő írta. A magyar dalszerző elsősorban darkwave/EBM vonalon mozog szerzeményeivel, és el tudta csípni a synthwave/retrowave Drive-nak és Kavinskynak köszönhető nagy felfutását is, amelynek köszönhetően komoly nemzetközi ismertségre tett szert 2013-as indulása óta, tavaly például kétszer is ki tudott menni turnézni az Egyesült Államokba. Legutóbb nyáron jött ki húzós-sötét-táncos, a járvány által inspirált számokkal, valamint közösségi finanszírozásból tető alá hozta első videoklipjét is.

NÉGY ÉVVEL EZELŐTTI INTERJÚNK A SYNTHWAVE MAGÁNYOS MOTOROS HŐSÉVEL

Alább mutatjuk ezt is, meg természetesen az Alice In Borderland előzetesét, melyben egy csapat japán fiatal keveredik posztapokaliptikus-cyberpunk élet-halál játszmába Lazerpunk súlyos-darkos-electrós döngölésére:

128825860_3975705639125771_5003709672389405709_o.jpg 

https://recorder.blog.hu/2020/12/01/magyar_producer_szerezte_egy_latvanyos_netflix-sorozat_zenejet
Magyar producer szerezte egy látványos Netflix-sorozat zenéjét
süti beállítások módosítása