A YouTube szeretné minél hamarabb elfelejteni 2020-at

2020.11.13. 14:46, Gaines

rewind_1.png

A YouTube 2010 óta minden év végén készít egy montázsvideót amelyben az adott év legnagyobbat szóló pillanatait, rekordjait, zenéit, legemlékezetesebb képsorait eleveníti fel a videómegosztóról. Idén azonban ez a vidám montázsszéria is a koronavírusjárvány és az instant rossz emlékezetű év áldozatává vált.

A YouTube közleményben jelentette be, hogy idén nem lesz trendeket és alkotói teljesítményeket összegző, ünnepi Rewind-videó. "2020 más volt, mint az eddigi évek, és nem érezzük helyesnek, hogy úgy tegyünk, mintha mi sem történt volna, ezért idén szüneteltetjük a Rewindot" - tájékoztatta a felhasználókat a YouTube. "Tudjuk, hogy az a sok jó dolog, amit mégiscsak köszönhetünk ennek az évnek, nagy részben a ti érdemetek. Sikerült jó kedvre derítenetek az embereket, segítettetek nekik megbirkózni a nehézségekkel, megnevettettétek őket."

A RECORDER SAJÁT REWINDJA: AZ ELSŐ ÖT ÉVÜNK ÉRTÉKELÉSE

A Rewind videók egyébként nem örvendenek minden évben osztatlan népszerűségnek, a 2018-as felvonás alatt például a megjelenést követő egy hét leforgása alatt majdnem tízmillióan fejezték ki lájk helyett a nemtetszésüket - részben mert több népszerű és megosztó YouTube-celeb kimaradt a válogatásból, bekerült cserébe Will Smith. A videó még Justin Bieber negatív rekordtartó Baby című klipjét is túlszárnyalta, jelenleg 18 millió lefelé tartott hüvelykujjal a világ leggyűlöltebb videója. A tavalyi montázs ehhez képest "csak" 9,2 millió nemtetszésnél tart a 3,4 millió lájkkal szemben.

https://recorder.blog.hu/2020/11/13/a_youtube_szeretne_minel_hamarabb_elfelejteni_2020-at
A YouTube szeretné minél hamarabb elfelejteni 2020-at
süti beállítások módosítása