A koronavírus ellenére is játszhat idén nyáron nemzetközi fesztiválokon a PASO

2020.05.22. 10:23, Gaines

paso_2020.JPG

A koronavírus-helyzet miatt minden nyári nemzetközi fesztiválfellépése elmarad a Pannonia Allstars Ska Orchestrának, de négy külföldi fesztivál, ahová meghívást kaptak, exkluzív online PASO-koncerteket fog megosztani. A PASO most vasárnap egy jótékonysági koncertet is ad a Gyermekkor Alapítvány javára.

A PASO idén nyáron is koncertezett volna külföldi fesztiválokon, ha nem szól közbe a koronavírus. Fő fellépőként vettek volna részt a limai Peru Ska Festivalon, a dél-koreai DMZ Peace Train Music Festivalon Cherwonban (ezt a rendezvényt megtartják, de csak hazai előadók léphetnek fel élőben), az angliai BoomTown Fair fesztiválon Winchesterben és a kolumbiai Ska Para Todos Festen Bogotában. Ez a négy fesztivál úgy döntött, hogy a rendezvények idején kárpótlásképpen online leadnak exkluzív tartalmakat, ami azt jelenti, hogy a PASO élőben rögzít majd dalokat, és minden felületen más-más repertoár megy majd le a zenekartól.

A PASO ezen kívül az Együtt az egészségügyért kezdeményezés felkérésére adományt gyűjt a Gyermekkor Alapítvány részére. Ezt élő koncerttel teszik vasárnap 19 órától, ami az Együtt az egészségügyért és a PASO Facebook-oldalán fog menni, és közvetíti majd a fent emlegetett perui fesztivál is több társoldalával egyetemben, így eljut Mexikóba és Argentínába is, a sajtóközlemény szerint összesen 320 ezer ska rajongóhoz. A koncertet mindenki ingyen megtekintheti, de lehet támogató jegyeket venni 500, 1000, 2000 és 2500 forintért. A teljes bevételt a Gyermekkor Alapítvány kapja, amit 1990-ben a Madarász utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hoztak létre kis betegeik színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében. 

https://recorder.blog.hu/2020/05/22/nemzetkozi_fesztivalokon_jatszhat_a_paso
A koronavírus ellenére is játszhat idén nyáron nemzetközi fesztiválokon a PASO
süti beállítások módosítása