Ma és holnap pörög a Budapest Showcase Hub

2019.11.14. 15:11, Gaines

tixa_hots.jpg

Tegnap este indult el a negyedik alkalommal megrendezett BUSH showcase fesztivál, amely november 13-tól 15-ig várja a zeneipari szakembereket és a zene iránt pusztán érdeklődőket - temérdek szakmai előadással, workshoppal, konferenciával, és természetesen koncertekkel.

A fővárosban tartott könnyűzenei showcase fesztivál a közép-európai régió egyik legfontosabb szakmai eseménye, amelyen fiatal tehetségekkel, előadókkal, zenekarokkal lehet megismerkedni, #newkidsonthebloc jeligével. A showcase keretében közel tíz helyszínen lesznek koncertek, többek között lengyel, román, cseh, orosz, lett, észt, szlovén, szerb, horvát, lengyel, szlovák, ukrán, és természetesen magyar előadók részvételével, a lo-fi punktól a szörfrockon át az ambient elektronikáig, és tovább. Az idei BUSH az osztrák zenei exportirodával együttműködve kiemelten foglalkozik Ausztria könnyűzenéjével: szerda este a Mother's Cake nyitotta meg a fesztivált, ma pedig Thorsteinn Einarsson dalszerző-előadó és a pszichedelikus popban utazó Pressyes lépnek fel. Ezen kívül több konferenciaelőadáson is osztrák delegáltak beszélnek majd a pénteki napon. Magyar részről a The Qualitons, Sonya, Myra Monoka, a Mary Popkids, Ohnody, a Skeemers, a Belau fognak koncertezni.

A BUSH teljes programját a fesztivál honlapján lehet átböngészni, köztük a konferenciaprogramokkal - ezekről részletesebben is írtunk. Alább pedig a showcase fesztivál hivatalos Spotify-playlistjével lehet hangolódni.

https://recorder.blog.hu/2019/11/14/ma_es_holnap_porog_a_budapest_showcase_hub
Ma és holnap pörög a Budapest Showcase Hub
süti beállítások módosítása