Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ A mellvillantó csaj jól tud vigasztalni

2019.08.09. 16:13, Gaines

tovelo.jpg

Tove Lo kicsit szolidabban tért vissza, mint amit megszoktunk tőle, de a szakításokból való kilábalást megéneklő új dalaihoz is készített azért játékos és szexi klipeket.

A svéd popénekesnő negyedik stúdióalbumát jelenteti meg idén szeptemberben, Sunshine Kitty címmel, eddig két számot tett közzé róla, egy dalszövegvideóval és egy rendes klippel. Aki követte korábban Tove Lo munkásságát – akár csak nálunk –, tudhatja, hogy a szex és erotika elég jelentős részét képezi mind a szövegeknek, mind a videóknak, beszél kemény mellbimbókról és kinyalásról, mutat két perces maszturbálást és kézzel-szájjal stimulálást. Arról nem beszélve, hogy koncerten is előszeretettel húzza fel a felsőjét, hogy látni engedje melleit. Ehhez viszonyítva a Glad He’s Gone és a Bad As The Boys már-már prűd: szinte semmi szex, csak boldog, erőteljes talpraállás szakítások és szerelmi csalódások után.

EGY ÉV NÉPSZERŰ KORHATÁROS VIDEÓI EGY HELYEN

A Glad He’s Gone elbeszélője egy barátnőjét vigasztalja, miután az szétment a csávójával, a hozzá készült, Vania Heymann és Gal Muggia rendezte, jópofa és vidám klipben Tove Lo mindezt telefonon teszi, miközben filmszerű kalandokba keveredik sivatagon és vadonban, pingvinek között, hurrikán közepén, épületek és vonatok tetején mászkál, börtönbe kerül, és megszökik, de a telefont egy pillanatra sem teszi le, szóval tartja szomorú barátnőjét.

A Bad As The Boysban őt dobja a csaja egy szenvedélyes nyári románc után, ezen próbálja túltenni magát a karaokézós klipben, ahol sokszor falatnyi felsőben látható, és egy rossz minőségű, szemcsés részletben mintha anyaszült meztelenül énekelne, illetve kényeztetné magát az ujjaival. Lo egyébként azt mondta, ez a lemez új fejezetet nyit majd a pályáján, „vidámabb” dalokkal, magabiztosabb, bölcsebb énnel, a cím pedig a „punci hatalmát” jelképezi pozitív kontextusban. A borítón szereplő rajzolt hiúz részben saját megtestesülése: „iszonyú cuki, de sok baromságot is csinál, mondjuk bunyókba keveredik, vagy szétcsapja magát. Szerintem ilyen az album hangzása is”, nyilatkozta Tove Lo.

A lemezen feltűnik többek között Kylie Minogue, Tove Lo pedig ma este a Szigeten lép fel, meglátjuk, lesz-e ehhez a 2017-es Lollapaloozás koncerthez hasonló villantása, vagy valóban új korszak indult.

Címkék: korhatáros 18+ tove lo
https://recorder.blog.hu/2019/08/09/18_a_mellvillanto_csaj_jol_tud_vigasztalni
18+ A mellvillantó csaj jól tud vigasztalni
süti beállítások módosítása