Vakáció feszt zenével 2019 – Nyári fesztiválok Európában (5. rész: Open’er)

2019.05.31. 08:41, Recorder.hu

opener2019_1.jpg

Nincs kedved a júliusi melegben otthon rostokolni? Hát ne tedd: irány észak! De ha el akarsz jutni valamelyik jobb nyári fesztiválra, akkor most már tényleg be kell céloznod a neked valót! Akárcsak tavaly, sorozatunkban idén is a régió könnyen elérhető eseményeire fókuszálunk. Az úticélok kiválasztásakor elsősorban a fellépők névsorának értéke és a jegyár jó aránya érdekel minket, minden más sokadlagos. Ötödik 2019-es kiszemeltünk az Open'er – egy lengyelországi fesztivál, amelyről eddig kevés szó esett idehaza.

#OPEN'ER

Időpont: július 3-6.

Helyszín: Kosakowo, Lengyelország

Jegyár: a bérlet 599 złoty (azaz 45 ezer forint), a kétnapos jegy 419 złoty (azaz 31 ezer forint), a napijegy 279 złoty (azaz 21 ezer forint)

Az egykori repülőtéren tartott fesztivált ritkábban méltatjuk, mint a szintén lengyelországi OFF-ot, pedig lenne miért. A The Smashing Pumpkins például a Novarock mellett itt játszik hozzánk legközelebb, és a beszámolók szerint a (majdnem) teljes klasszikus felállás csúcsformában van. De a nemrég kiváló új lemezzel jelentkező Vampire Weekend (amiről mi is írtunk kritikát), valamint a hamarosan szintén új albumot piacra dobó Lana Del Rey sem elhanyagolható szereplő, és akkor még mindig csak a felsorolás elején járunk. Travis Scott-tal, Kamasi Washingtonnal, Robynnal, Jorja Smith-tel és a hónap elején a Recordernek interjút adó lenyűgöző helyi előadóval, Hania Ranival együtt ez már több mint elég program négy napra.

Információ, jegyek, minden: EZEN A LINKEN.

Facebook event PEDIG ITT.

dark_matter_650x80.png

https://recorder.blog.hu/2019/05/31/vakacio_feszt_zenevel_2019_nyari_fesztivalok_europaban_5_resz_open_er
Vakáció feszt zenével 2019 – Nyári fesztiválok Európában (5. rész: Open’er)
süti beállítások módosítása