Már teltházas a Fishing on Orfű

2019.05.29. 11:41, Gaines

fishing_2.jpg

Több mint három héttel a kezdés előtt, rekordgyorsasággal elkelt minden jegy a június 19--től 22-ig tartó Fishing on Orfűre, a helyszínen sem lehet majd belépőket kapni. Zsinórban hatodik éve lett elővételben teltházas a fesztivál. Néhány off-programra még lehet jegyet szerezni, ezekkel sem érdemes sokáig várni!

A Fishing 2018-ban váltott „vissza a gyökerekhez” koncepcióra, mely szerint a kereskedelmi felfogású popzenével szemben a „mindenki más” fesztiválja lesz. Szponzorok híján idén is a közönség nevezte el a fesztivál nagyszínpadait. A fellépők dalaira lehetett voksolni, végül egy Bohemian Betyars és egy Rühös Foxi-dalcím lett a befutó, így lesz Csavargó nagyszínpad és Eszik a dönert a nagyorrú lányok nagyszínpad idén Orfűn. A harmadik legnagyobb zenei helyszínt a szervezők a szavazás harmadik helyezettjéről, a Bëlga daláról nevezik el, így idén Mivót? nagysátor lesz a legnagyobb fedett helyszín neve Orfűn.

HOPP, EGY INTERJÚ A FISHING ON ORFŰ EGYIK ALAPÍTÓJÁVAL, LOVASI ANDRÁSSAL


A fesztivál szabadidőprogramjai is népszerűek, a Fishing 10. jubileumi fröccstúrái egy nap alatt teltek be (Beck Zoltán és Háy János, Lovasi András és Varga Livius a túravezetők), a sörtúrák közül pedig már csak a Bohemian Betyars és a Lóci játszik zenekaroknál van még pár szabad hely. A fesztivál számos további gasztro-programmal készül: az Almalomb jóvoltából exkluzív erdei vacsorákon vehetnek részt az érdeklődők, ráadásul az asztaltársasághoz csatlakozik a Vad Fruttik, a Kistehén vagy a Bëlga zenekar is. A fesztivál teljes szabadidőprogram-kínálata itt tekinthető meg, jegyeket itt lehet vásárolni. Szintén kaphatók még jegyek korlátozott számban A gyáva című színdarabra és Huzella Péter és Mácsai Pál Villon-estjére, a Befogad és kitaszít a világra. A színházi darabokról itt található meg minden információ. jegyek pedig itt.

telthaz.jpg

A fellépők között megtaláljuk az Elefántot, az Óriást, Lovasi Andrást, a Kispál Andrással kiegészülő 30Y-t, a Lóci Játszikot, a Bohemian Betyarst és az Esti Kornélt, a második legnagyobb zenei helyszínen pedig a Szabó Benedek és a Galaxisok, a Csaknekedkislány, a Ricsárdgír és az Apey & the Pea léphet fel. Különleges koncerttel készül a 30Y (csatlakozik Kispál András), jubileumot ünnepel a Ganxsta Zolee és a Kartel és a Jazzékiel, először játszik Orfűn Földes László Hobo, de lesz hip-hop nap is Krúbival, az eredeti felállású Sör és Fűvel, és még sok más formációval.

MÉG ENNÉL IS TÖBB FELLÉPŐRŐL SZÁMOLTUNK BE ITT


Másodjára bonyolította le saját tehetségkeresőjét a fesztivál, amelyre rekordszámban jelentkeztek zenekarok és szóló- vagy duóprodukciók. A 10 legjobb zenekar közül a közönség választhatott, így az idei Fishingen fellép a Duckshell, a Heavenhike és a Cedar Knoll – ők nyitják a Mivót? nagysátort csütörtökön, pénteken és szombaton. A Magam adom színpadon nyert fellépési lehetőséget Hó Márton, Nagy Bettyy és Kajli Lackó, valamint a Linoleum.

A fesztivál a teltház miatt különösképpen felhívja a figyelmet a biztonságos jegycserére. A Tixa (a Fishing hivatalos jegyértékesítője) - a Facebook csoportok és a különböző online adásvételi oldalak helyett - kizárólag a Tickething és a Ticketswap oldalakat ajánlja, ha másodkézből vásárolnánk fesztiválbelépőt. Ezeknél a biztonságos jegycserére szakosodott szolgáltatóknál a vásárlás transzparens és gyors, ráadásul a vásárlási ár sem haladhatja meg az eredeti jegyárat 20%-nál nagyobb mértékben. Friss információkért a fesztivál Facebookját érdemes követni.


a 2019-es Fishing on Orfű himnusza:

https://recorder.blog.hu/2019/05/29/mar_telthazas_a_fishing_on_orfu
Már teltházas a Fishing on Orfű
süti beállítások módosítása