Itt a Hangfoglaló Program – Az induló előadóktól hangos a tavasz!

2019.05.28. 11:02, trecorder

rec072_the_pontiac_sajto_foto_01_650.jpg
A Hangfoglaló Program aktuális évadában nyertes induló
előadók közül egyre többen jelentetik meg a pályázat keretein belül vállalt hanganyagukat. Többen már a videoklippel is elkészültek, és nem kell csalódnunk: határozottan állítjuk, hogy az újabb generáció itt van, hangos és helyet követel magának!

Carson Coma

A Carson Coma bemutatkozó lemeze, a Corduroy Club április 25-én jelent meg, és máris felkavarta az állóvizet maga körül. A lemezbemutató koncert május 18-án, szombaton volt a Kobuciban, a zenekar a Blahalouisiana előtt játszott – bővebben róluk a Recorderen megjelent nagy interjúban olvashattok.

Dánielfy Gergő és az Utazók

Április elején jelent meg a debreceni zenekar új videóklipje a Szilaj tánc című dalhoz, amelyben Leonardo DiCaprio is feltűnik egy pillanatra. Az együttes első születésnapi koncertjét április végén adta Kobuciban, május elején pedig egy friss dalt hoztak ki – a Képed a neten már hallgatható a zenekar felületein.

DLRM

A DLRM Suckerpunch című lemeze már január közepén megjelent, az albumot egy nagyszabású koncerten mutatták be az A38 Hajón. A koncert közben készített a KERET színeiben Komróczki Dia egysnittes videót a Stronghold című dalhoz, ami március 29-én debütált.

Fangler’s

A zenekar január végén jelentette meg új single-jét Miénk volt... címmel. A tavasz első felében a Fangler’s ki sem látszott a koncertek sorából, többek között a Margaret Island vendégeként játszottak több állomáson is.

KASSANDRA

Januárban jelent meg a KASSANDRA négy dalos EP-je Én szóltam címmel. A zenekar azóta is koncertezik és egyre több helyen mutatja meg dalait egyre növekvő közönségnek. A M.a.cseknak áprilisban interjút is adtak, amelyben szó esik a közelgő újdonságokról is, legközelebb Budapesten pedig május 30-án az ék vendégeként láthatjuk őket az A38 Hajó tetőteraszán.

The Pontiac

A cikkünk nyitóképén látható The Pontiac nagylemeze az Are You Ready Now? címet kapta, és május 3-án debütált a Recorderen. A zenekar az album egyik húzódalához klipet is készített, a Who című szám videóját Bikali Sándor vette fel a SuperSize stúdióban. A The Pontiac a lemezmegjelenés mellett folyamatosan koncertezik, a lemezbemutató buli május 31-én lesz a Robotban.

cikksorozat a Hangfoglaló Program együttműködésével készül.

https://recorder.blog.hu/2019/05/28/itt_a_hangfoglalo_program_az_indulo_eloadoktol_hangos_a_tavasz
Itt a Hangfoglaló Program – Az induló előadóktól hangos a tavasz!
süti beállítások módosítása