Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Bunyó a diszkóban!

2019.05.13. 16:58, Gaines

thirst2.png

Az ökölcsapások keményen záporoznak, a stíl művészi a francia all-star klipben.

A nagy hírű, többek között a Justice lemezeit is megjelentető francia Ed Banger kiadó egyik elektrohouse zászlóvivője, védjegyüknek számító hangzásvilágának megteremtője Sebastian, aki 2011-ben jött ki utoljára nagyobb saját anyaggal (Total LP), azóta főleg remixek fűződnek a nevéhez, dolgozott Frank Oceannel a Blonde-on, Charlotte Gainsbourg-ral a Resten, a Saint Laurent-nal a 2018-as téli kollekció kampányában . A Thirst az első új szám az Ed Banger 100. kiadványát megünneplő válogatásalbumra felkerült dala óta, és feszültségkeltő, ám azt fel nem oldó, ki nem robbanó dalszerkezetével mintha csak egy következő szám – vagy akár lemez – előfutára, nyitánya lenne.

AZ ED BANGER LEGJOBB KIADVÁNYAIRÓL A KIADÓ HAZAI NAGYKÖVETE MESÉLT


A mélyben fészkelő drámát a dalhoz forgatott bravúros videó teli talppal rúgja fel a felszínre, rendezője ugyanis Gaspar Noé, akit legutóbbi nagyjátékfilmje, az Eksztázis kapcsán „a francia extremitás jellegzetes bajszú csibészének” tituláltunk. A klip simán lehetne az Eksztázis kivágott jelenete: egy élénk színekben villódzó szórakozóhelyen követünk egy balhés arcot, aki sorban beleköt mindenkibe, majd brutális verekedést robbant ki, törnek az üvegpoharak a koponyán, marokkal tépik a mohawkot, a bakancsok nem kímélik a földön fekvőt sem. Noé nem mutat újat, a bevett technikáit alkalmazza – stroboszkóp, fejtetőre forduló kamera, vér és erőszak –, de a maga három perces tömörségében nem is zsigerel ki úgy, mint a mozifilmjei.

A 21. SZÁZAD LEGJOBB TÁNCJELENETEI KÖZÉ IS BEKERÜLT NÁLUNK AZ EKSZTÁZIS


Nem ez az első együttműködése Sebastiannal, a Love In Motion gyerekszereplős-táncolós klipjével hét évvel ezelőtt verték ki sokakban a biztosítékot a vállalhatóság határán billegve.


ITT PEDIG MÉG TÍZ NAGYON NÉZETT KORHATÁROS VIDEÓNK

 

https://recorder.blog.hu/2019/05/13/18_bunyo_a_diszkoban
18+ Bunyó a diszkóban!
süti beállítások módosítása