SZA, Weeknd és Travis Scott is megénekli a Trónok harcát

2019.04.10. 14:26, Gaines

game-of-thrones-mastodon.jpg

Mielőtt még bárki azt hinné, hogy a fenti előadók a Falon túlról érkező zombistatisztaként vagy ármánykodó nemesként bukkannak fel az HBO bombasikerű fantasysorozatában, csak a záróévadhoz készített válogatásalbum névsorát fogják erősíteni.

A Trónok harca nyolc év után idén zárul le a tévében, az HBO ezen a hétvégén indítja útjára a sorozat utolsó, nyolcadik évadát, amely mellé nemcsak a hivatalos, Ramin Djawadi által írt filmzenealbumot adják majd ki, hanem különleges válogatáslemezt is megjelentetnek, melyen különböző előadók a sorozat által inspirált számokat adnak elő. Az április 26-án megjelenő For The Throne (Music Inspired By The HBO Series Game Of Thrones) tracklistjén feltűnik Weeknd, SZA, Ty Dolla Sign, A$ap Rocky, Travis Scott, Elle Goulding, Rosalia, Lil Peep, a Lumineers, a Mumford & Sons és a National is egy-egy szerzeménnyel, a Muse frontembere, Matthew Bellamy pedig szólódallal képviselteti magát. Dalcímeket még nem tudunk mutatni, így az egyelőre rejtély, rémfarkasokról fog-e rappelni Lil Peep, és megénekli-e Ty Dolla Sign, hogy a Lannisterek mindig megfizetik az adósságaikat. Az anyag fekete és színes bakeliten is kijön kilencféle borítóval, lehet majd miből válogatni.

A TRÓNOK HARCA KÉT SZTÁRJA KIRÁNDULT EGYET NEMRÉG A KLIPEK VILÁGÁBA


A sorozatban egyébként több zenész is cameózott már. Ed Sheeran egy közkatonát játszott, a Mastodon tagjai Vadak voltak (a fenti képen Kit Harringtonnal, Kristofer Hivjuval és Ben Cromptonnal), a Coldplay dobosa, Will Champion, az Of Monsters And Men és a Sigur Rós udvari zenészek bőrébe bújt, a Snow Patrol énekes-gitáros-dalszerzője, Gary Lightbody pedig a sorozat alapjául szolgáló regényfolyamban lévő dalok egyikét énekelte az egyik epizódban. A National visszatérő vendég, ők zenésítették meg betétdal formájában a Castamere-i esők című balladát a könyvből, ami a második évad utolsóelőtti részében szólt.

game-of-thrones.jpg

https://recorder.blog.hu/2019/04/10/sza_weeknd_es_travis_scott_is_megenekli_a_tronok_harcat
SZA, Weeknd és Travis Scott is megénekli a Trónok harcát
süti beállítások módosítása