Death Grips, Charlotte Gainsbourg, Skepta és Mura Masa a júliusi Pohodán!

2019.04.02. 17:40, Gaines

fb_post_death_grips.png

A Pohoda fesztivál sorra jelenti be az újabb neveket 2019-es etapjára. Jön a színészként és énekesként egyaránt sikeres Charlotte Gainsbourg, a brit grime-színtér sztárja, Skepta, és a rendíthetetlenül aktív Death Grips. A fesztivál július 11-től 13-ig tart Trencsénben.

A szlovákiai Pohoda idei névsorából már bemutattunk egy csokorra valót, az akkor bejelentett húzónevek között szerepelt Liam Gallagher, Lykke Li, Michael Kiwanuka, a The 1975 és a The Roots. Az újabb nagy nevek egyike a Death Grips, a kaliforniai kísérleti noiserap-zenekar 2014-es, rövid ideig tartó feloszlása óta aktívabb, mint valaha, kiadtak három nagylemezt, a legutóbbit tavaly, Year Of The Snitch címmel. Jön még Charlotte Gainsbourg, akit ismerhetünk Lars Von Trier filmjeiből (Antikrisztus, Melankólia, A nimfomániás), énekesnőként pedig öt albumot jelentetett meg, dolgozott Beckkel, Paul McCartneyval és a Daft Punk egyik felével is, mellesleg pedig a francia sanzon megújítója, Serge Gainsbourg lánya. Legutóbbi lemezét, a melanko-diszkófunkos Restet nagyon szerettük, ahogy a brit Skepta 2016-os, Konnichiwa című anyagát is, melyben a tottenhami rapper visszatért a grime-gyökereihez, és jó piszkos lemezt rakott össze. Lianne La Havas finom, érzékeny soul-folk-r&b-popot játszik, szintén Nagy-Britanniából érkezik Pohodára, a Tiny Desk koncertjét 11 millióan látták, tavaly pedig szólókoncertet adott a Szigeten. A Csatorna-szigetekről származó Mura Masa pedig eklektikus nu-funk/hip-hop/tropical house vegyesfelvágottját hozza majd el a fesztiválra, miután idén Grammy-díjat nyert a Haim Walking Away című dalának remixével.

A Pohoda a környék legbarátságosabb, egyik legjobb fesztiválja, 2018-ban2016-ban, 2015-ben, 2014-ben, 2013-ban és 2011-ben is nagyon élveztük. Itt egy kedvcsináló videó az elmúlt húsz évről.

A háromnapos fesztiválra 99 euróért lehet bérletet vásárolni, a fesztivál hivatalos oldalán és Facebook-oldalán pedig a lineup frissülését és bővülését lehet tovább követni.

https://recorder.blog.hu/2019/04/02/death_grips_charlotte_gainsbourg_skepta_es_mura_masa_a_juliusi_pohodan
Death Grips, Charlotte Gainsbourg, Skepta és Mura Masa a júliusi Pohodán!
süti beállítások módosítása