A Marvel és a Nine Inch Nails most nagyon jóban lettek

2019.03.11. 10:24, Gaines

captain-marvel-nine-inch-nails-mcu.jpg

Múlt hét csütörtökön mutatták be világszerte a Marvel legújabb dobását, a 90-es évek közepén játszódó Marvel Kapitányt, amely alaposan ki van bélelve az évtized zenéivel a No Doubttól a Garbage-on át a Nirvanáig. A Nine Inch Nailstől ugyan pont nem szólal meg betétdal, de a főhős NIN-logós pólót visel a film nagy részében. Meg is indult a keresztpromóció.

A zenekar honlapján egyrészt meg lehet vásárolni azt a logós fehér pólót, amit Brie Larson karaktere választ ki magának a filmben, amikor ruhatárat cserél, hogy jobban beolvadjon a földi környezetbe. A Marvel Kapitány jelmeztervezője egy interjúban elmondta, sokat vacilláltak, melyik együttes pólóját adják a szuperhősre, végül a logó egyszerűsége döntötte el a kérdést. „Végignéztünk jó néhány logót, de sok olyan volt, ami túl hektikus és tarka, csak elvonná a figyelmét a szereplő arcáról, hiába passzolna hozzá a zenéjük. A Nine Inch Nailsé viszont egész kedves és visszafogott. Markáns, de nem vándorol állandóan oda a tekintetünk.”

Ez a póló persze nem új keletű árucikk a webshopban, ellentétben a kifejezetten Marvelesített változatával, ahol a három betű Marvel Kapitány csillag alakú szimbólumába van ágyazva. A pólóhoz csak szigorúan korlátozott ideig lehet hozzájutni.

nin_marvel_white_tee_1024x1024.png

A film bemutatója mellesleg pont egybeesik – na jó, egy nap különbséggel – a Nine Inch Nails második nagylemeze, a The Downward Spiral huszonötödik évfordulójával, amiről öt éve azt írtuk, „az addigi életmű darabjait vegyítette össze olyan merészséggel és érzéssel, ami ennyi év elteltével is arcon csapóan frissnek és energiától duzzadónak hat.”

A HUSZADIK ÉVFORDULÓRA ÍRT ÁTTEKINTÉSÜNK A DOWNWARD SPIRALRÓL


A jeles évfordulót még a zenekar stílusát meglehetősen távol elhelyezkedő Mumford And Sons is megünnepelt a Trent Reznor szülővárosában, Clevelandben tartott szombat esti koncertjén, eljátszották ugyanis az albumzáró Hurtöt.

https://recorder.blog.hu/2019/03/11/a_marvel_es_a_nine_inch_nails_most_nagyon_joban_lettek
A Marvel és a Nine Inch Nails most nagyon jóban lettek
süti beállítások módosítása