Izgalmas feldolgozásversenyt hirdet a Konyha zenekar

2019.02.04. 18:00, Gaines

konyha_sajtofoto_2019.jpg

Szívesen átdolgoznád a Konyha zenekar legújabb dalát? Sőt, a nagyvilág elé is tárnád? És ha azt mondjuk, hogy akár még fel is léphetsz a csapattal? Itt a nagy alkalom!

Izgalmas időszak közepén jár a Konyha zenekar: legújabb, Százszor visszajátszott című daluk nemrég lépte át az egymillió lejátszást a YouTube-on. A Szepesi Mátyás (ének, gitár), Haller Dániel (basszusgitár) és Badics Márk (dob) alkotta trió száma emellett jól szerepel A Dal 2019 műsorában is, ahol nemrég továbbjutottak a válogatókból az elődöntőbe.

Hihetetlenül boldogok vagyunk” – nyilatkozták a zenekar tagjai. – „A korábbi legsikeresebb dalunk, a Kiskifli kétszázezer megtekintés körül jár, viszont ezt hét év alatt sikerült elérni, ehhez képest hetek óta csak lesünk, hogyan kelhetett önálló életre a Százszor visszajátszott.”

KÉPES-SZÖVEGES SELFIE A KONYHÁTÓL


A nagy mérföldkő örömére a zenekar feldolgozásversenyt hirdet: megkérnek mindenkit, aki kedvet érez hozzá, hogy készítsék el a dal (egy- vagy többszemélyes) feldolgozását, töltsék fel a YouTube-ra és osszák meg velük. A legjobban sikerült pályaműveket a zenekar megosztja az oldalán, a verseny nyertese pedig eljátszhatja a dalt a csapat következő budapesti nagykoncertjén, március 8-án az A38 Hajón.

BELENÉZTÜNK SZEPESI MÁTYÁS LEMEZTÁSKÁJÁBA


A feldolgozásokat március 1-ig várják a Konyha Facebook oldalán!

Kedvcsinálónak a zenekar barátja és őszi-téli turnépartnere, Hangácsi Márton el is készített egy verziót:


itt pedig az eredeti szerzemény, pontosabban annak rádiós/Dal 2019-es változata:


és a Konyha fellépése A Dal 2019 első válogatóján:

Címkék: konyha feldolgozás
https://recorder.blog.hu/2019/02/04/izgalmas_feldolgozasversenyt_hirdet_a_konyha_zenekar
Izgalmas feldolgozásversenyt hirdet a Konyha zenekar
süti beállítások módosítása