Ne bánkódj a szakítás miatt, inkább hintázz a felhők között

2018.11.08. 19:00, Gaines

ariana_clouds.jpg

Ariana Grande két új videóban ad életvezetési tanácsokat.

A popsztár augusztusban jelentette meg legújabb, majdnem egyöntetűen pozitív visszhangra talált, Sweetener című lemezét, és máris dolgozik a soron következő albumon, így pár nap különbséggel párhuzamosan debütált egy új számot és prezentál egy klipet egy régihez.

SWEETENER-LEMEZKRITIKÁNK


A Breathin című dal tudniillik a Sweeteneren szerepelt, és már láthattunk is egy házivideót, amelyben az énekesnő új kedvence, a Piggy Smalls névre hallgató kismalac cukiskodik, most viszont egy pofásabb, nagyobb költségvetésű, rendes klip is készült a dalhoz Hannah Lux Davis rendezésében. A klip az Ariana Grandét istennőként ábrázoló God Is A Woman képi világához idomulva a felhők közé, égi szférákba emeli a sztárt, a mennyországban hintázik, máskor pedig lent, a Földön igyekszik horgonyt vetni a rohanó világban. Kívül is áll, felül is, nagy tömegben – bárban, pályaudvaron – is egyedül.


A thank u, next ugyanakkor vadonat új dal, olyannyira, hogy egy egészen friss szakítást énekel meg, miután Grande szétment vőlegényével, az Saturday Night Live-os Pete Davidsonnal. A dal azonban nem a bánkódásról, önmarcangolásról, neheztelésről vagy haragról szól, hanem éppen ellenkezőleg, az elbeszélő hálás mindazért, amit a volt szerelmeitől kapott, és optimistán tekint a jövőbe. Davidson mellett említést nyer két másik exe, Big Sean, valamint a tragikusan fiatalon elhunyt Mac Miller is. „One taught me love / One taught me patience / And one taught me pain” – hangzik el a dalszövegben, ami rögtön netes mémmé is vált.

A dalt először Ellen DeGeneres műsorában adta elő harmadmagával, az Elvált nők klubja című Diane Keaton-Goldie Hawn-Bette Midler film történetét és jelmezeit megidézve, esküvői díszlet előtt. A pontos koreográfiát kicsit megborítja, hogy Grande egy székről lemászva majdnem megbotlik magassarkújában, de csak nevet rajta egyet, és utána még oldottabban folytatja.

Címkék: ariana grande
https://recorder.blog.hu/2018/11/08/ne_bankodj_a_szakitas_miatt_inkabb_hintazz_a_felhok_kozott
Ne bánkódj a szakítás miatt, inkább hintázz a felhők között
süti beállítások módosítása