Nem így szoktak malackodni a popsztárok

2018.10.12. 09:38, Gaines

ariana2.jpg

Ariana Grandét idén már táncolt egy feje tetejére álló világban, és hula-hopnak használta a galaxist, legújabb klipjében azonban nem bonyolítja túl a dolgokat. Formabontó, látványos koncepciók helyett nemes egyszerűséggel ráirányította a kamerát a házi kedvencére.

A Breathin főhőse nem más, mint Grande kismalaca, Piggy Smalls. Őt láthatjuk három perc tizennyolc másodpercen keresztül, amint fel-alá tipeg az énekesnő ágyán. Tényleg ennyi az egész, és ha jól belegondolunk, nincs is szükség többre, pont olyan megnyugtató így a klip, mint azok az élő streamek, amelyeken kiskutyák vagy kiscicák perceit-óráit-mindennapjait követhetjük. Tekintve, hogy a dalszöveg a szorongásról szól, a pánikrohamok leküzdésére keresve sem találhatnánk alkalmasabb segédeszközt, mint egy cuki állatos videót.

A SWEETENER CÍMŰ LEMEZT ITT DICSÉRTÜK


De igazából mindegy, milyennek találjuk magát a számot, vagy mit gondolunk Ariana Grandéról, vagy kevésnek érezzük-e a szemcsés házivideót Dave Meyers nagyszabású vizuáljaihoz képest. Péntek van, már vége lehetne a hétnek, de holnap is munkanap, erre itt egy turcsi orrú kismalac, a mi épülésünkre és szórakoztatásunkra.

https://recorder.blog.hu/2018/10/12/nem_igy_szoktak_malackodni_a_popsztarok
Nem így szoktak malackodni a popsztárok
süti beállítások módosítása