Jövőre Amy Winehouse-t is feltámasztják a halottaiból

2018.10.13. 12:31, Gaines

amy_winehouse_f5104871.jpg

Immár hat éve, hogy az 1996-ban elhunyt Tupac Shakur hologram formájában fellépett Snoop Dogg oldalán a Coachellán. A különféle optikai illúziók és virtuális térhatású vetítőtrükkök segítségével feltámasztott sztárok közé azóta besorolt Michael Jackson a 2014-es Billboard Music Awards díjkiosztón, Eazy-E és Ol’ Dirty Bastard, Ronnie James Diót pedig még meg is turnéztatták a sírból. Tegnap pedig bejelentették, hogy 2019-ben a tragikusan fiatalon elhunyt Amy Winehouse indul hologramturnéra.

A hatszoros Grammy-díjas énekesnő 2011-ben, 27 évesen hunyt el alkoholmérgezésben, és ahogy a 2015-ös, Oscar-díjas Amy című életrajzi dokumentumfilm is aláhúzza, a tragédiát viszontagságos életút előzte meg. A zeneipar mégsem hagyja békében nyugodni, mert 2019 második felében turnét szerveznek Winehouse holografikus másával, melyen élő zenekari kísérettel fognak elhangozni a nagy slágerek – a Rehab vagy a Back To Black – digitálisan újrakevert változatai. A terv különösen ízléstelen annak fényében, hogy Winehouse-t épp abba a közegbe rángatják most vissza halála utána, amely közvetve elvezetett a halálához.

AMY WINEHOUSE NEKROLÓGUNK


És épp az az ember segédkezik ebben, akit sokan felelősnek tartanak azért, hogy nem állította meg Amy lejtőn való lecsúszását. Aki kicsit is tájékozott az énekesnő élettörténetében, azt nem fogja meglepetésként érni, hogy a cinikus és kegyeletsértő projektet az erőteljesen negatív megítélésű édesapa, Mitch Winehouse jóváhagyta, mi több, teljes mellszélességgel támogatja. „A családunk nagy örömmel fog össze a BASE Hologram nevű céggel, hogy közösen ünnepeljük Amy életét és munkásságát. A 2019 végén induló turné valamennyi bevétele az Amy’s Foundationbe fog befolyni, hogy az ő nevében még több fiatal ember kaphasson segítséget” – nyilatkozta Mitch Winehouse, aki mellesleg az Amy Winehouse nevén létrehozott, elvileg drog- és alkoholmegelőzésnek szentelt alapítványnak is vezetője.

MITCH WINEHOUSE-ZAL INTERJÚZTUNK IS


A Los Angeles-i BASE Hologram egyébként kimondottan élő performanszokra szakosodott cég, jelenleg két turnéjuk is fut, az 1988-ban elhunyt Roy Orbisont és az 1977-ben elhunyt Maria Callast vonultatják fel holokoncerteken. De ezek helyett inkább nézzünk egy eredetit.

Címkék: amy winehouse
https://recorder.blog.hu/2018/10/13/jovore_amy_winehouse-t_is_feltamasztjak_a_halottaibol
Jövőre Amy Winehouse-t is feltámasztják a halottaiból
süti beállítások módosítása