Jazz Akusztik: jövő szombaton Tóth Vera Quartet az M2 Petőfi TV műsorán

2018.09.07. 14:00, Recorder.hu

jazzakusztik_logo_650_1.jpg

(X) Szeptember 15-én folytatódik az M2 Petőfi TV frissen indult műsorsorozata, a Jazz Akusztik. A Kozma Orsi Quartet, valamint Török Ádám és a Mini után a közönségkedvenc Tóth Vera és együttese, a Tóth Vera Quartet - az A38 Hajó kamaraszínpadán rögzített - akusztikus koncertje kerül adásba.

A több mint egy évtizede egy televíziós tehetségkutatón feltűnt, és azóta szinte töretlen zenei pályán befutó énekesnő, Tóth Vera vadonatúj kvartettjével bűvölte el a helyszínen a közönséget és nyűgözi le a Jazz Akusztik nézőit is a képernyők előtt. 

Lesz jazz, pop és blues: a sokszínű előadó jól ismert slágereket és tőle még sosem hallott dallamokat is megszólaltat, a Jazz Akusztik filozófiája szerint természetesen rendhagyó hangszerelésben, nem hagyományos felállású kvartettje (Tóth Vera – ének, Bérces Viktor – billentyű, Duka László – hegedű, Molnár Tibor – beatbox) kíséretében.

A változatos programban Tóth Vera négy szólólemezének dalai mellett kedvenc előadói szerzeményeiből is válogat, meghívott vendégként pedig a Petőfi Zenei Díj Életműdíjának idei nyertesét, a gitárművész-zeneszerző Tátrai Tibort is láthatjuk-hallhatjuk a szombati adásban.

A Tóth Vera Quartet Jazz Akusztik-koncertje tehát szeptember 15-én, szombaton este 22.45-től lesz látható az M2 Petőfi TV műsorán, illetve élőben streamelhető a mediaklikk.hu-n, később pedig megtekinthető lesz az M2 Petőfi TV YouTube csatornáján is.

Ízelítőként itt egy Tátrai Tibor vendégszereplésével előadott dal a szombaton adásba kerülő felvételből:

A szombatonként 22:45-kor az M2 Petőfi TV-n jelentkező Jazz Akusztik-sorozat beharangozó videója:

 

https://recorder.blog.hu/2018/09/07/jazz_akusztik_jovo_heten_toth_vera_az_m2_petofi_tv_musoran
Jazz Akusztik: jövő szombaton Tóth Vera Quartet az M2 Petőfi TV műsorán
süti beállítások módosítása