Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Szabad szexet mindenkinek!

2018.08.24. 19:16, Gaines

mysex.jpg

Brooke Candy az elmúlt hat év áldozatos munkájával elérte, hogy most már ne csak úgy hivatkozzunk rá, mint a Hustler pornómagazin szerkesztőjének a lányára: feminista punk attitűdjét erőteljesen szexuális tartalmú, pornográfiába hajló klipekkel házasítja össze, a dalszövegbeli-képi provokációkat egyre határozottabb üzenetek szolgálatába állítva.

Mostanra tehát elég érdekes és eseménydús zenei karriert tudhat magáénak: indított egy emlékezetes Grimes-videós szerepléssel, majd saját prosztó-trap zenét kezdett gyártani, hamarosan leszerződött az RCA lemezcéggel, és Siával együtt összehozott egy érettebb, slágeresebb poplemezt, pár év múlva azonban ismét függetlenedett, újabban pedig párhuzamosan zenél és szerepel pornófilmekben.

2017 LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS VIDEOKLIPJEI

Új számát, a My Sex címet viselő klubbangert Charli XCX-szel közösen szerezte, sztárvendégnek beszervezte Mykki Blancót, a Pussy Riotot és MNDR-t, a videó rendezésével pedig egy svéd képzőművészt, Pastelae-t bízta meg. Az eredmény vizuálisan egyszerre kreatív és trash, ironikus és provokáló, a kiáltványszerű szövegek –„a fegyverem a nemi szervem” – alatt fröccsöntött, pucér, tetoválásos Barbie-k vonaglanak, női és férfi testek olvadnak egymásba, néha (mű?)péniszek röpködnek, máskor meg szeméremajkak közül spriccelnek testnedvek. Candy elsősorban nőtársainak és a meleg közösségeknek szánta a dalt, amely szerinte „azt üzeni, hogy ismét ragadjuk magunkhoz a hatalmat, mert kitartó, varázslatos, csodálatos lények vagyunk; szerezzünk vissza az önbecsülésünket, és az irányítást a saját sorsunk felett, és élvezzük ki szabadon a szexuális életünket. Mindenki tapasztalhassa meg, hogy a szex milyen jó móka!”

Ámen:

https://recorder.blog.hu/2018/08/24/18_szabad_szexet_mindenkinek
18+ Szabad szexet mindenkinek!
süti beállítások módosítása