SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (20. rész: Kerekdomb)

2018.07.27. 09:07, corecorder

A hazai fesztiválkínálat évek óta igen űrű és sokféle igényt kielégít. Kicsi, közepes, giga, rétegműfajokat lefedő, nagy sztárokat színpadra állító, az ország minden régióját beborító – minden hétvégén van hová menni. De segítünk a vakáció tervezésében, itt van a húsz legjobb, legfontosabb feszt, plusz még több mint féltucatnyi másik. Cikksorozatunk idei zárórészében a szeptember eleji Kerekdomb.

További magyarországi fesztiválajánlatok 2018 nyarára: KolorádóFishing On OrfűVOLTTű FokánBalaton Sound, VénégyRockmaratonBánkitóVeszprémfestCampusMűvészetek VölgyeBass CampO.Z.O.R.A.SamsaraSzigetFekete Zaj, StrandB.My.Lake, SZIN, Ubikeklektik.

# KEREKDOMB

Időpont: szeptember 13-16.

Helyszín: Tállya

Jegyár: bérlet 08.03-ig 8500 Ft

Egyszer volt, hol nem volt, 2016-ban a Tállyáért Egyesületnek megtetszett a Művészetek Völgye, ezért felkeresték a szervezőcsapatukat, hogy vigyenek hozzájuk egy hasonló rendezvényt, így hát létrejött a Kerekdomb. A két esemény között emiatt sok a hasonlóság, például Tállyán is lesznek filmvetítések és színházi előadások, a népszerű zenekarok közül pedig fellép többek között a PASO, Péterfy Bori, a Kiscsillag és a szlovák Tolstoys, továbbá a táj sajátosságaiból adódóan pincelátogatásokra is lehetőség nyílik.

Varga Zsófia


www.kerekdombfeszt.hu


ilyen a Kerekdomb:


FESZTIVÁLSZEZON CÍMŰ FÓKUSZTÉMÁNKBAN NEMZETKÖZI ÉS HAZAI FESZTTÖRTÉNET, FARMHELYSZÍNEK ÉS SOK MÁS.

https://recorder.blog.hu/2018/07/27/szezon_a_nyar_magyar_fesztivaljai_20_resz_kerekdomb
SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (20. rész: Kerekdomb)
süti beállítások módosítása