SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (12. rész: Samsara)

2018.07.12. 15:34, corecorder

A hazai fesztiválkínálat évek óta igen űrű és sokféle igényt kielégít. Kicsi, közepes, giga, rétegműfajokat lefedő, nagy sztárokat színpadra állító, az ország minden régióját beborító – minden hétvégén van hová menni. De segítünk a vakáció tervezésében, itt van a húsz legjobb, legfontosabb feszt, plusz még több mint féltucatnyi másik. Cikksorozatunk következő részében az O.Z.O.R.A.-nál is nyugisabb, jógaközpontú Samsara.

További magyarországi fesztiválajánlatok 2018 nyarára: KolorádóFishing On OrfűVOLTTű FokánBalaton Sound, VénégyRockmaratonBánkitóVeszprémfestCampusMűvészetek VölgyeBass Camp, O.Z.O.R.A..

# SAMSARA

Időpont: augusztus 6-12.

Helyszín: Siófok, Töreki-rét

Jegyár: bérlet 08.01-ig 130 € (kb. 42.000 Ft)

A Samsara sok goás és psybient-rajongó számára az Ozora levezetése, nem véletlen tehát, hogy annak másnapján indul az onnan nem túl messze eső rendezvény a töreki réten. A harmincezres látogatószámú, nagy bulikat ígérő Ozorával ellentétben a Samsara magát elsősorban pszichedelikus jógafaluként határozza meg, illetve idén először land art fesztivál is lesz egyben. Fellépőik között szerepel Simon Posford, a kultikus Shpongle zenekar Hallucinogen néven is zenélő tagja, Poppy Ackroyd, vagy a nomádtechno Be Svendsen.

Varga Zsófia


http://samsarafestival.eu/


ilyen volt a Samsara tavaly:


FESZTIVÁLSZEZON CÍMŰ FÓKUSZTÉMÁNKBAN NEMZETKÖZI ÉS HAZAI FESZTTÖRTÉNET, FARMHELYSZÍNEK ÉS SOK MÁS.

https://recorder.blog.hu/2018/07/12/szezon_a_nyar_magyar_fesztivaljai_12_resz_samsara
SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (12. rész: Samsara)
süti beállítások módosítása