SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (19. rész: Ubikeklektik)

2018.07.26. 09:06, corecorder

A hazai fesztiválkínálat évek óta igen űrű és sokféle igényt kielégít. Kicsi, közepes, giga, rétegműfajokat lefedő, nagy sztárokat színpadra állító, az ország minden régióját beborító – minden hétvégén van hová menni. De segítünk a vakáció tervezésében, itt van a húsz legjobb, legfontosabb feszt, plusz még több mint féltucatnyi másik. Cikksorozatunk következő részében az apró, de annál barátságosabb Ubikeklektik.

További magyarországi fesztiválajánlatok 2018 nyarára: KolorádóFishing On OrfűVOLTTű FokánBalaton Sound, VénégyRockmaratonBánkitóVeszprémfestCampusMűvészetek VölgyeBass CampO.Z.O.R.A.SamsaraSzigetFekete Zaj, Strand, B.My.Lake, SZIN.

# UBIKEKLEKTIK

Időpont: augusztus 30 – szeptember 2.

Helyszín: Zsámbék

Jegyár: bérlet 8500 Ft

Vannak fesztiválok, amelyekre rámondják, hogy emberközeliek, viszont ha valamelyik, az Ubikeklektik tényleg az – már csak a szemlélet és a látogatószám miatt is. És bár minden évben vannak feltörekvő előadók és alternatívzenei koncertek, valójában ide inkább a társaság és a különféle művészeti ágakhoz való fűződés hozza az embereket. Az Ubit ráadásul átjárja a kreatív energia és a lazaság, pop-up koncertektől kezdve félig megjelenő és emiatt vendégzenészekkel játszó zenekarokig mindenféle van, ami csak kell.

Varga Zsófia


http://ubikeklektik.org/


ilyen volt az Ubikeklektik tavalyelőtt:


FESZTIVÁLSZEZON CÍMŰ FÓKUSZTÉMÁNKBAN NEMZETKÖZI ÉS HAZAI FESZTTÖRTÉNET, FARMHELYSZÍNEK ÉS SOK MÁS.

https://recorder.blog.hu/2018/07/26/szezon_a_nyar_magyar_fesztivaljai_19_resz_ubikeklektik
SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (19. rész: Ubikeklektik)
süti beállítások módosítása