A debreceni kezdő tizenegy – Feltörekvők, reménységek 11: Zion Refresh

2018.05.21. 09:24, rerecorder

zion_refresh_1.jpg

61. Recorder magazin Debrecen & pop fókusztémájában a fiatal előadókra, zenekarokra is figyeltünk. Nyugatról a Hortobágy, a többi irányból pedig hatalmas erdők veszik körül Kelet-Magyarország fővárosát, Debrecent. Az alföld szívében viszont olyan sokszínű zenei élet zajlik, amely bárhol a világban megállná a helyét. A város zenei története és a legnagyobbak után most jöjjenek az aktuális feltörekvők, akik előtt még sok esetben hosszú út áll, ám minden esélyük megvan arra, hogy megkapják az őket megillető figyelmet. Íme, a Recorder által legjobbnak ítélt debreceni kezdőcsapat – a többségükről jó eséllyel hallani fogsz még. Zion Refresh-villámbemutatkozás.

Korábbi reménységek: tshabee, BetterThanEver, BOM, Flexible Juice, Ghost Toast, Ljubljana, Árnyéknyúl, Perihelion, Quiet Kid, Tas Kata.

Zion Refresh

A héttagú, hiphop-alapú, élőzenés kollektíva sikere talán abban rejlik, hogy a jól összerakott zenét olyan dalszövegek kísérik, amelyekkel könnyű azonosulni, így úgy lehetnek képesek a Punnany Massif nyomdokaiba lépni, hogy nem fog felmerülni velük kapcsolatban az utánérzés gondolata, hiszen hamar sikerült megtalálniuk saját hangjukat. 2018 tavaszán épp közösen turnézik a két zenekar.

Reszegi László


Zion Refresh Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2018/05/21/a_debreceni_kezdo_tizenegy_feltorekvok_remenysegek_11_zion_refresh
A debreceni kezdő tizenegy – Feltörekvők, reménységek 11: Zion Refresh
süti beállítások módosítása