A debreceni kezdő tizenegy – Feltörekvők, reménységek 10: Tas Kata

2018.05.20. 09:23, rerecorder

tas_kata_1.jpg

61. Recorder magazin Debrecen & pop fókusztémájában a fiatal előadókra, zenekarokra is figyeltünk. Nyugatról a Hortobágy, a többi irányból pedig hatalmas erdők veszik körül Kelet-Magyarország fővárosát, Debrecent. Az alföld szívében viszont olyan sokszínű zenei élet zajlik, amely bárhol a világban megállná a helyét. A város zenei története és a legnagyobbak után most jöjjenek az aktuális feltörekvők, akik előtt még sok esetben hosszú út áll, ám minden esélyük megvan arra, hogy megkapják az őket megillető figyelmet. Íme, a Recorder által legjobbnak ítélt debreceni kezdőcsapat – a többségükről jó eséllyel hallani fogsz még. Tas Kata-villámbemutatkozás.

Korábbi reménységek: tshabee, BetterThanEver, BOM, Flexible Juice, Ghost Toast, Ljubljana, Árnyéknyúl, Perihelion, Quiet Kid.

Tas Kata

A Kata & The Magic Kiwis zenekar frontembere, Tas Kata singer-songwriterként kifejezetten személyes hangvételű akusztikus felvételekkel jelentkezik. A dalokat hallgatva minden bizonnyal saját magunknak is fel fogjuk tenni a Kata által megfogalmazott kérdéseket. Kellemes és letisztult dallamok.

Reszegi László


Tas Kata Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2018/05/20/a_debreceni_kezdo_tizenegy_feltorekvok_remenysegek_10_tas_kata
A debreceni kezdő tizenegy – Feltörekvők, reménységek 10: Tas Kata
süti beállítások módosítása