REC061 magazin launch a debreceni Nagyerdei Víztoronyban Jónás Veráékkal és másokkal

2018.04.24. 13:26, rerecorder

jonas.jpg

Megjelent a 61. Recorder magazin (tartalom erre), benne debreceni fókusztémával, a Debrecen & poppal. Naná, hogy jár mellé debreceni launch party, kettő is. Az első április 28-án, szombaton lesz a Nagyerdei Víztoronyban (a második is ott, a neóval és másokkal május 5-én).

Recorder #061 launch party: Jónás Vera Experiment, Nunki Bay Starship, Doublée Troublée, The Folk Attack Café, Tshabee

Helyszín: Nagyerdei Víztorony

Kezdés: 2018. április 28., 20:00

Belépő: 1300 / 1600 Ft

Facebook-eseményoldal


A 61. lapszámunk fókuszában Debrecen és a debreceni zenei élet áll. Az újság a Launch Party mellett több terjesztési ponton is felkapható a városban. A Jónás Vera Experiment már indulása óta nagy kedvencünk, a folyamatosan megújuló zenekar csúcsformában van, látni kell! A Nunki Bay Starship tavaly év végén egy Sofar Sounds szobakoncerten már bizonyított a városban, a folkos soulhopformáció nagyon ígéretes. A helyi erőt képviseli az este során a Doublée Troblée duó és a Tshabee, akinek törzsi basszuszenéjéről, global bass-éről már többször írtunk mi is. Egyszóval remek nyárba hajló tavaszi partinak ígérkezik az este, gyertek!


és a legfrissebb Jónás Vera Experiment-klip, a Borzongásaim

https://recorder.blog.hu/2018/04/24/rec061_magazin_launch_a_debreceni_nagyerdei_viztoronyban_jonas_veraekkal_es_masokkal
REC061 magazin launch a debreceni Nagyerdei Víztoronyban Jónás Veráékkal és másokkal
süti beállítások módosítása