Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ A legmelegebb dolog a popzenében

2018.02.04. 10:00, RRRecorder

fischerspooner.jpg

Fischerspooner új klipje tobzódik az alig valamivel vagy egyáltalán nem eltakart férfitestekben. De mi köze ennek Michael Stipe-hoz?

A Fischerspooner nagy pillanata a 2000-es évek legelején volt, amikor az electroclash hullám vezető zenekara voltak - arról, hogy mi volt ez "a mindössze néhány év alatt kipörgött" hullám, itt írtunk részletesen; mint cikkünkben olvasható, "Warren Fischer és Casey Spooner New York-i duója inkább multimédia-színházi performansz vagy zenei art projekt", továbbá azt is írtuk, hogy "az Emerge vitán felül a kétezres évek egyik legtökéletesebb buliszáma".

A Fischerspooner 2009-ben adott ki utoljára lemezt, aztán eltűntek, mígnem egyszer csak arra kapta fel a fejét az ember, hogy Michael Stipe elmondta: ő lesz a következő album producere. Igen, az a Michael Stipe, az R.E.M.-ből. A Sir február közepén jelenik meg, több videó (alább) és egy bécsi kiállítás vezette fel; nemrég pedig kijött a Top Brazil klipje.

18+ NAGYON: EGY ÉV LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS VIDEÓI

Az Out.com azt írja a videóról, hogy ennél homoerotikusabb dolog még nem volt a popzenében; "ez a legmelegebb, legkáprázatosabb nem-pornó videó, amit valaha láttunk." Casey Spooner azt nyilatkozta róla, hogy a "tipikusan a női archetípus számára fenntartott pop esztétika" jelenik meg meg benne, csak éppen férfitestekkel, akik ezáltal "felszabadulnak". A rendező Tom C J Brown korábban díjazott animációs filmeket készített, és tobzódik az alig valamivel, vagy éppen semmivel nem takart férfitestekben. Íme:


Az eggyel korábbi klip is meglehetősen melegre sikerült. Szerepel benne Caroline Polachek (Charirlift), Juliana Huxtable transz modell - és DJ: ebben az összeállításunkban szerepelt egy pompás mixe -, valamint Juan Pablo Rahal színész-táncos, akiről Casey Spooner elárulta, hogy a Grindr homoszexuális szexpartnerkereső app hozta őket össze, abban az ágyban, ami a videóban is szerepel.

SZINTIPOP ÉS HOMOSZEXUALITÁS - PET SHOP BOYS, SOFT CELL ÉS A TÖBBIEK


Ez pedig a Have Fun Tonight videója, az előzőekhez képest kifejezetten visszafogott.

https://recorder.blog.hu/2018/02/04/18_a_legmelegebb_dolog_a_popzeneben
18+ A legmelegebb dolog a popzenében
süti beállítások módosítása