Rajtakaptam a férjemet női ruhában

2017.11.23. 12:19, RRRecorder

pink_beautiful_trauma.jpg

Két sztár, Sia és Pink is az ötvenes éveket idézi meg új klipjében. Véletlen? Valószínűleg az. A meglepőbb videó Pinké: ebben a nemi szerepek alaposan felfordulnak.

Pink Beautiful Trauma című klipje az ötvenes éveket idézi meg, vakítóan túlszínezett, karikírozott módon. Az öt percből az első majdnem két percben Mr. (Channing Tatum) és Mrs. (Pink) a kötelező szerepeket hozzák: a férj újságot olvas, az asszony takarít - és közben gyógyszereket habzsol. Ám aztán az asszony rányit urára, amint az éppen az ő (női) ruháit próbálgatja, és ez felszabadítja őket. A végén még a bőrszerkó is előkerül! Az üzenet egyszerű, a mókázást láthatóan élvező szereplők adják el igazán.


A rejtőzködő szupersztár és slágerzerző, Sia egy teljes karácsonyi albumot adott ki, az első klip hozzá a Santa's Coming For Us, ugyanezt a korszakot idézi meg kedves (de azért Pinkénél kisebb) túlzásokkal, cukiskodó öniróniával. De ha az ember arra vár, hogy ebben is történjen valami más, mint amit várunk, akkor csalódnia kell. Az is reflektálatlanul marad, hogy miért fekete az egyik gyerek (meg a Mikulás - igaz, "negro Santa" már a huszadik század elején is volt), vagy ahogy a családanya fintorog, amikor az érkező férfiak minden további nélkül pakolják rá a kabátjukat. De hát egy karácsonyi kliptől nem is kell ezt várni. Van viszont sztárparádé, (sorozat)színészek garmadája játszik a klipben, élükön Kristen Bell, illetve férje (aki a valóságban is az), Dax Shepard. És persze itt van Maddie Ziegler is.

Címkék: pink sia
https://recorder.blog.hu/2017/11/23/rajtakaptam_a_ferjemet_noi_ruhaban
Rajtakaptam a férjemet női ruhában
süti beállítások módosítása