Klubkörkép – Toldi Klub

2017.11.03. 14:57, rerecorder

tolid4.jpg

Folytatódik Klubkörkép-sorozatunk, a vidéki koncert- és partihelyszínek után a következő hetekben többnyire fővárosi klubokat mutatunk be. Köztük legendásakat és viszonylag frisseket, olyanokat, amiket manapság gyakran emlegetnek interjúkban a zenészek a legjobbak között és olyanokat, amiket mi ajánlunk meglátogatásra. Akár zenész, akár közönség vagy, ajánlónkból megtudhatod, hogy mire számíthatsz ezeken a helyeken. A sort a Trafóval nyitottuk, mentünk a Lärmbe, az A38 Hajóra, most pedig a Toldi Klubba látogatunk.


Vidéki sorozatunkat a debreceni Roncsbárral kezdtük, onnan ugrottunk Pécsre, a Nappaliba, aztán északra, Győrbe a Rómer Házba, majd az országhatáron is átkeltünk a nagyváradi Moszkva Kávézó kedvéért, vissza Pécsre, a Pécsi Est Caféba, fel északra, Miskolcra a HELYNEKEMbe, végül dél felé tartva előbb az idén húszéves szarvasi Granárium Zebra Clubot mutattuk be, majd pedig a szegedi JATE Klubot.


1. 
Klub neveToldi Klub

2. Tulajdonosa / üzemeltetője: Csete Gábor.

3. Mióta létezik: Jelenlegi menedzsment alatt: 2012.

4. Címe: 1051, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

5. Elérhetőségei: toldiklub.hu / instagram: @toldi_klubfb.com/toldiklub.

6. Általános nyitva tartása: Délelőtt 10:00-tól ameddig a buli tart.

7. Milyen stílusokat képviselnek? House 39%, rock 21%, hiphop: 14%, gaypop: 10%, funk 16%.

toldi3.jpg


8. Befogadóképessége:
350.

9. Termeinek száma: 1.

10. Kerthelyisége van: Nincs.

11. Technikai felszereltsége: Fullos.

12. Backstage felszereltsége: Törülköző, rum, kiscicák.

13. Pultok száma: 1.

14. Mellékhelyiségek száma: 1.

15. Egyéb szolgáltatásai: Napközben kávézó.

toldi1.jpg


16. Hány koncert/rendezvény volt 2016-ban?
250+.

17. Hány koncert/rendezvény volt 2017 első felében? 150+.

18. Hány koncert/rendezvény várható 2017 őszi-téli szezonban (az év hátralévő részében)? Minden hétvégére készülünk, két ünnep között is. Viszont érdemes a toldiklub.hu-val és Facebook-oldalunkkal jobban megismerkedni, mivel ebben a szezonban már hétközben is van móka. Egyszóval: rengeteg!

19. Milyen konkrét műsortervek vannak az idei évadra? A nagyobb hétvégi elektronikus zenei rendezvények mellett nagyobb hangsúlyt fektetünk a zenekarokra is. Ezért is indítottuk el TOLDI Live sorozatunkat. Leginkább csütörtökön, de néha szerdán is el lehet kapni egy-két feltörekvő, izgalmas hazai live actet.

20. Legsikeresebb koncertek: Az összes, ahol a közönség jól érezte magát. Ebben a szezonban, ha koncert, akkor a The Keeymen-lemezbemutató rúgta ki ház oldalát. Bólogatós house szinten pedig a Mhmm x Nightdrive meghívására érkező Dj Boring és barátai állítottak fel új rekordot.

toldi5.jpg


21. Teltházas koncertek száma / évad:
Minden hétre jut.

22. Jellemző jegyárak: All Magyar party: kb. 800 HUF. Külföldi megabooking: kb. 2000 HUF.


23. Klubtörténet

2012 óta azon dolgozunk, hogy egy olyan teret sikerüljön létrehoznunk, ahol több underground zenei stílus is otthonra talál. Úgy érezzük, hogy inkább több mint kevesebb sikerrel. Kifejezetten egy stílus sem határol be minket. Nyitottak vagyunk bármire, ami előremutató és őszinte. 2014-ben egy teljes felújításon ment át a klub, ahol új hangrendszer, tánctér bővítés, új pultkép és új fények kerültek berendezésre. Természetesen minden évben van valami extra, amivel próbáljuk magunkat modernizálni. Emellett pedig a Toldi Mozival is szorosan együttműködünk, filmfesztiválok és egyéb mozis programok lebonyolításában.


24. A klub történetének három legemlékezetesebb pillanata:

A TOLDI Himnusz megalkotása! Knxwledge fellépése. TOLDI rave party!

toldi2.jpg


A cikk megjelenését a Cseh Tamás Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nkacstp_logo_650_png.png

https://recorder.blog.hu/2017/11/03/klubkorkep_toldi_klub
Klubkörkép – Toldi Klub
süti beállítások módosítása