A My Bloody Valentine két tagja is úgy tudja, hogy a My Bloody Valentine új lemezen dolgozik

2017.10.31. 11:17, RRRecorder

mbv_fuzz.jpg

Amiből a bátrak arra merészeltek következtetni, hogy nem egészen kizárható, hogy 2018-ban megjelenik egy My Bloody Valentine-lemez.

Az első jel: Kevin Shields fel fog lépni a Sigur Rós izlandi fesztiválján, a Nordur Og Niduron (itt a d betűkre tessék egy ilyen áthúzást képzelni), és figyelmes emberek észrevették, hogy a fesztivál oldalán olvasható biográfia utolsó mondata ez: "Kevin befejezte a Loveless és az Isn't Anything teljesen analóg vinyl kiadásának munkálatait, és amellett dolgozik egy új My Bloody Valentine-lemezen is, ami 2018-ban fog megjelenni."

A második jel: Colm Ó Cíosóig, a MBV dobosa a Hope Sandoval And The Warm Inventions tagjaként adott egy interjút, amiben a jövő tavaszi megjelenést erősítette meg. Mint mondta, amikor éppen nem turnézik a nevezett zenekarral, akkor ezen az albumon dolgozik, tehát az ténylegesen: készül.

A harmadik jel: Új pólót lehet előrendelni a honlapon, amire az van ráírva, hogy "mbv fuzz". Márpedig minden igazán elkötelezett MBV-rajongó tudja, hogy korábban csakis az albumokhoz kapcsolódó MBV-pólók voltak, viszont Fuzz című lemez nem volt, tehát... lesz! (?)

Intő jelek: a My Bloody Valentine teljes története.

Az viszont biztos, hogy van egy ilyen: Brian Eno és Kevin Shields közös, kilencperces száma:

https://recorder.blog.hu/2017/10/31/a_my_bloody_valentine_ket_tagja_is_ugy_tudja_hogy_a_my_bloody_valentine_uj_lemezen_dolgozik
A My Bloody Valentine két tagja is úgy tudja, hogy a My Bloody Valentine új lemezen dolgozik
süti beállítások módosítása