Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Hármas szexszel, sztriptíztrappel jött ki ByeAlex és Majka

2017.10.04. 15:57, RRRecorder

u_u_u.jpg

ByeAlex és Tembo Senkise nevű duójától nem idegen az amerikai sztriptízklubokat megidézni igyekvő trap, Majka azonban zeneileg ennél jóval konzervatívabb szokott lenni. Most még a flow-ján is igyekszik egy kicsit újítani!

Érdekes fejlemény a magyar mainstream rapben (sőt, popban, vö. Kállay-Saunders: Nachos), hogy kezdenek beszivárogni az amerikai rap "újabb" fejleményei. Nem mintha ezek tényleg bármilyen értelemben újak volnának, de hát a mainstream rap a magyar pop átlagánál jóval inkább konzervatívabb, és ragaszkodik mondjuk az öregsulis szövegmondás jellegzetességeihez.

EGY ÉV LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS VIDEÓI!

Az u, u, u című számot a Senkise duó, vagyis ByeAlex és Tembo (avagy Schmidt Gergő) kezdeményezte, akik az első hasonló jellegű számaikkal 2016 elején debütáltak. A szexről, sőt, hármas szexről nagyon egyértelműen szóló szöveghez (amihez képest a Nemzeti Kulturális Alap logójával kezdődő videó egész visszafogott) olyan, kissé elmosott, a refrénekben persze élvetegen R&B-s trapet írtak, ami az amerikai - ezen belül atlantai - sztriptízbárokból indulva hódította meg a mainstreamet. Ami igazán meglepő, az nem Majka vendégszereplése, hanem hogy egy kicsit próbálkozik a flow megújításával, korszerűsítésével: 2:16-nál megszaggatja a szavakat!

MI, SZTRIPTÍZZENE A SLÁGERLISTÁKON? ITT ELMONDJUK, MI EZ

Vajon azért szexezik ennyire itt Majka, hogy olyan nézettséget szerezzen, amivel ismét övé lesz a YouTube koronája - miután sokáig uralkodó Belehalok rekordját nemrég többen is megdöntötték? Aligha, hiszen Majka minden bizonnyal tudja, hogy érzelmekkel és költői homályba burkolt életbölcselettel valójában nagyobb nézettséget lehet elérni, mint a nyílt szexszel. Legalábbis a YouTube-on.

https://recorder.blog.hu/2017/10/04/18_harmas_szexszel_sztriptiztrappel_jott_ki_byealex_es_majka
18+ Hármas szexszel, sztriptíztrappel jött ki ByeAlex és Majka
süti beállítások módosítása