Vakáció feszt zenével – Őszi fesztiválok Európában: Reeperbahn Festival Hamburgban

2017.09.14. 11:21, rerecorder

reeperbahn.jpg

Hogy ősszel már ne is lehetne elmenni nyaralni? Na jó, szabadságra, külföldön időt eltölteni? És eközben részt venni egy jó kis zenei fesztiválon? Bár a fesztiválozásról legtöbbeknek elsőre a nyár ugrik be, itt az ideje, hogy ez megváltozzon! Összegyűjtöttük a becsengetés utáni legjobb európai eseményeket. A Vanishing Point után hamburgi kiruccanást ajánlunk: a Reeperbahn showcase-fesztivál magyar fellépőkkel és sztárokkal.

# Reeperbahn Festival

Időpont: szeptember 20-23.

Helyszín: Hamburg, Németország

Jegyár: a négynapos bérlet 95 euró (kb. 30 ezer Ft), a háromnapos 85 euró (kb. 26 ezer Ft), a napijegyek 35 (kb. 11 ezer Ft), 40 (kb. 12 ezer Ft) és 50 euróba kerülnek (kb. 15 ezer Ft)

A hamburgi vöröslámpás negyed, amelyet még Tom Waits is dalba foglalt, ismét helyet ad majd az egyik legkomolyabb európai showcase rendezvénynek. Több mint négyszáz koncerttel, valamint még hetven, a zenéhez kapcsolódó programmal (filmvetítések, workshopok, kiállítások,tréningek stb.) azok számára is érdekes lehet, akik nem akarnak/nincs lehetőségük „szakmázni”. Ha valaki az otthoni kedvencekre vágyna, a Belaut vagy az Ivan & The Parazolt semmiképp se hagyja ki, akárcsak azokat, akik már beváltották a hozzájuk fűzött ígéreteket, például a Gossip-frontasszony Beth Dittót, a black metálból a hard rock-felé orientálódó, transzcendentális gitárzenét játszó Sólstafirt, a lassan Angel Olsen trónját elbitorló Waxahatcheet vagy az all-star indie válogatottat: a Maximo Parkot, a The Drumst, a Portugal. The Mant, Astronautalist plusz az Everything Everythinget. De az igazi hangsúly persze az olyan, karrierük elején járó előadókon van, mint Lil Peep, Alice Phoebe Lou, a Brutus, a Milk Teeth vagy az Oscar & The Wolf.


A TAVALYI REEPERBAHNT ÍGY LÁTTÁK A MAGYAR FELLÉPŐK - SZEMÉLYES BESZÁMOLÓK.

https://recorder.blog.hu/2017/09/14/vakacio_feszt_zenevel_oszi_fesztivalok_europaban_reeperbahn_festival_hamburgban
Vakáció feszt zenével – Őszi fesztiválok Európában: Reeperbahn Festival Hamburgban
süti beállítások módosítása