Hagyd figyelmen kívül a valóságot – budapesti Depeche Mode-koncerthír után új klip 360 fokban

2017.06.23. 12:55, rerecorder

 dm.jpg

Ugyan 360° nincs odakint, de elég meleg van ahhoz, hogy valamivel ignorálni próbáljuk a valóságot. A Depeche Mode új, 360 fokban forgatható klipes dala is ezt tanácsolja: "hagyd figyelmen kívül a valóságot, és haladj visszafelé." Persze csak ironikusan, hiszen a politikus, társadalomkritikus lemezen ez a dal is pont az emberiség előrehaladásának hiányán siránkozik. Hogy a friss sessionvideó elég forró-e ahhoz, hogy ignoráljuk vele a hőséget, azt döntse el a kedves olvasó.


ZENE TÖMEGEKNEK – A DEPECHE MODE-KATALÓGUS.

A Depeche Mode a héten jelentette be, hogy a május 22-i budapesti koncert után jövőre is visszatér a magyar fővárosba, a Groupama Aréna után 2018. február 2-án, a Papp László Budapest Sportarénában adnak majd koncertet. A mostani turné nyitódalához forgattak új videót Dave Gahanék, amely 360 fokos változatban is csodálható. Igaz ugyan, hogy egy session klipje, de legalább közelről figyelhető, hogy ki mit tesz hozzá a végeredményhez a zenekar tagjai közül. A Timothy Saccenti által rendezett Going Backwards élő klipje egyszerű: a zenekar eljátssza a dalt, ám a 360 fokos megoldásnak köszönhetően mi dönthetjük el, hogy mikor melyik tagot akarjuk látni „munka” közben.

DAVE GAHAN EZER ARCA – A MÁJUS BUDAPESTI DEPECHE MODE-KONCERT KÉPEKBEN.


a klip 360 fokban: 


és normál verzióban: 

Címkék: klip depeche mode
https://recorder.blog.hu/2017/06/23/hagyd_figyelmen_kivul_a_valosagot_budapesti_depeche_mode-koncerthir_utan_uj_klip_360_fokban
Hagyd figyelmen kívül a valóságot – budapesti Depeche Mode-koncerthír után új klip 360 fokban
süti beállítások módosítása