Augusztusban új lemezzel jelentkezik a Queens Of The Stone Age, ízlelgessük új dalukat!

2017.06.19. 13:00, prerecorder

screen-shot-2016-07-14-at-10-42-59-pm_1.png

Augusztusban új albummal fog jelentkezni a Queens Of The Stone Age, Josh Homme frontember szerint az anyag kiútat mutathat az embereknek napjaink sötétségéből. A Villains című lemezről egy dalt már be is mutatott a zenekar.

A QOTSA utoljára 2013-ban adott nagylemezt, a ...Like Clockwork a zenekar útkereső fázisában készült és ugyan 2014-ben azt ígérték, hogy felpörögnek az események a formáció körül, végül nem rögzítettek új albumot abban az évben. Ehelyett inkább újra szünetről lehetett hallani és mindenféle mellékprojekteket lehetett hallgatni, Homme pedig Iggy Poppal rögzített bivaly rocklemezt. Most azonban tényleg jön az újabb visszatérés, augusztus 25-én megjelenik a zenekar hetedik albuma, a kilencszámos, Mark Ronson csúcsproducer által felügyelt Villains, amit egy funkos lüktetésű dallal vezetnek fel.

Josh Homme-t a cím hallatán - Gazemberek - természetesen arról kérdezték, hogy politikai ihletettségű-e a Queens Of The Stone Age négy év utáni visszatérő új lemeze. Homme szerint a Villains a napjaink szarfészkéből való menekvést fogja biztosítani: "nem kategorizálnám be ennyire. Az a filozófiám, hogy a jelennel kell foglalkozni, hiszen mindig a jelenben leszünk és abban kell érvényesülni. Nem szabad várni a dolgokkal. Ha valamit meg akarsz csinálni, akkor azt tedd a jelenben! Erről szól ez a lemez. Minden egyes perc fontos számomra." 

Az énekes a Mark Ronsonnal való közös munkáról is beszélt:"Régóta ismerem Markot, hiszen sokszor voltunk együtt olyan helyen, ahol sokáig ébren voltunk. Amikor a gyerekeim az Uptown Funkot hallgatták teljesen lenyűgözött, ahogyan megszólalt a dal. Tudtam, hogy ilyen irányba szeretném elvinni a következő albumot. Majd valamikor felhívott Ronson, hogy segítsek neki valamelyik Lady Gaga-dalban. Másfél órán belül már tudtam, hogy megkérdezem a kollaborációnk lehetőségéről. Azt is tudtam, hogy ez majd megzavar pár ember. De ezért jó rockzenekarban lenni."


ITT OLVASHATÓ A ZENEKARRAL KÉSZÜLT INTERJÚNK.


az új album borítója és számlistája:

qotsa-album-artwork_villains_1000.jpg

01. Feet Don’t Fail Me
02. The Way You Used To Do
03. Domesticated Animals
04. Fortress
05. Head Like A Haunted House
06. Un-Reborn Again
07. Hideaway
08. The Evil Has Landed
09. Villains Of Circumstance


és a zenekar legfrissebb dala, a lemezt beharangozó The Way You Used To Do


ez pedig egy Liam Lynch komikus-zenész által készített hazugságvizsgálós szkeccs a lemez beharangozásával, és további részlettel arról: 

https://recorder.blog.hu/2017/06/19/augusztusban_uj_lemezzel_jelentkezik_a_queens_of_the_stone_age_izlelgessuk_uj_dalukat
Augusztusban új lemezzel jelentkezik a Queens Of The Stone Age, ízlelgessük új dalukat!
süti beállítások módosítása