Még idén felveszi új albumát a Queens Of The Stone Age

2014.01.07. 12:31, Frontrecorder

qotsa_4.jpg

A tavaly júniusban, hat év szünet után megjelent hatodik QOTSA-album, a ...Like Clockwork világszerte kedvező fogadtatásra talált, szerepelt szinte az összes fontos 2013 legjobb albumai listán, így nem meglepő, hogy a rajongók és a sajtó várják a folytatást. Ami "abszolút" tervben van, és még ebben az évben fel is veszik, mint azt Josh Homme elárulta.

A QOTSA GITÁROSÁT TAVALY A VOLTON KAPTUK EL EGY VILLÁMINTERJÚRA.

A zenekar vezetőjét a Rolling Stone kérdezte a következő QOTSA-lemezről, és Homme örömmel elmondta, hogy idén szeptemberig vannak lekötve koncertjeik, de utána beveszik magukat a stúdióba, mivel már most "több mint elég" dal van a tarsolyukban. Homme azt is bevallotta az amerikai magazinnak, hogy a stúdióban érzi igazán jól magát. Így fogalmazott: "Amikor zenét csinálok, az olyan, mintha elvesznék. Irányításmániásnak lenni feleannyira sem jó, mint mániásnak lenni, aki mellékesen irányít is. A sötétben tapogatózva keresel valamit, ami jó érzés, és szemben azzal, amikor egy orgiában vagy benne, ez mindig nagyszerű élmény."

A QOTSA az Austin City Limits zenei tévéműsorban indította 2014-et, a teljes, közel egyórás fellépésük megnézhető alább:

https://recorder.blog.hu/2014/01/07/meg_iden_felveszi_uj_albumat_a_queens_of_the_stone_age
Még idén felveszi új albumát a Queens Of The Stone Age
süti beállítások módosítása