Sziget-színes: jön a Glass Animals, majdnem teljes a programtábla, holland Sziget-újság

2017.06.08. 15:09, rerecorder

h3.jpg

A Sziget fesztivál ma bejelentette a Glass Animals nagyszínpados fellépést és ezzel már csak egyetlen kérdőjel akad a 25. jubileumi eseményen a főbb színpadok programjaiban. Bemutatjuk a napi bontásokat, egy Szigetről szóló holland újságot (részlet belőle a nyitóképen) és friss szigetes videókat.

Az augusztus 9-15. közötti idei Sziget programja tehát közel végleges (még a vasárnap esti, 19:30-as idősávba várható egy nagyobb név bejelentése), PJ Harvey, Danny Brown (ők ketten sajnos épp egymással nagy fedésben lépnek fel), Vince Staples, Interpol, Metronomy, alt-j, Mac DeMarco, hogy néhány hívogató névvel is éljünk. A böngészést megkönnyítendő, alább az öt fő színpad műsora - de a kisebbekre is érdemes azért figyelni, a még alakuló Európa Színpadon például fellép a kiváló norvég Motorpsycho:

1_1.jpg


ELŐZETES INTERJÚNK A PÉNTEKEN KONCERTEZŐ MANDO DIAÓVAL.

2_1.jpg

3_1.jpg

4_1.jpg

5.jpg


A hetijegyek döntő (80-85) százalékát külföldön értékesítik, a legtöbben Hollandiából érkeznek a Szigetre, így aligha csoda, hogy ott külön előzetes újság jelenik meg a fesztivál népszerűsítésére. Mivel elcsíptük a gondosan összeállított és kivitelezett idei 32 oldalas nagyméretű lapot, be is mutatunk belőle néhány oldalt (nyitóképen a két középső oldal a 25 év ünneplésével). Íme: 

h1.jpg

h2.jpg

h4.jpg


az idei Sziget himnuszát a Mary Popkids jegyzi: 


ez pedig a jubileumi évhez kapcsolva 25 jelentben a "sziget-feeling": 

https://recorder.blog.hu/2017/06/08/sziget-szines_jon_a_glass_animals_majdnem_teljes_a_programtabla_holland_sziget-ujsag
Sziget-színes: jön a Glass Animals, majdnem teljes a programtábla, holland Sziget-újság
süti beállítások módosítása