A pécsi kezdő tizenegy – Feltörekvők, reménységek 1: The Beans

2017.03.03. 12:14, rerecorder

beans_1.jpg

A 49. Recorder magazin Pécs és pop fókusztémájában a fiatal zenekarokra is figyeltünk. Pécs a magyar Manchester, Liverpool, Bristol – ezt már mindenki tudja. Az egy főre eső aktív zenekarok száma szinte biztosan itt a legmagasabb az országban, erre az idén már másodszor megrendezett Made In Pécs fesztivál is bizonyíték, ahol egyetlen nap alatt a város hat klubjában több mint száz helyi zenekar lépett fel. Ilyen sokan persze nem lehetnek egyformán jók, de egy focicsapatnyi figyelemre méltó, országosan mégis alig ismert zenekart elég könnyen kiválasztottunk közülük. Íme, a Recorder által legjobbnak ítélt pécsi kezdőcsapat – néhányukról biztosan hallani fogsz még. The Beans-villámbemutatkozás.

The Beans

„Olyasmi körülbelül, mint a Ty Segall – mondták magukról a korábbi recorderes Magyarradar-interjúban, azonban Segallnál képest biztosan több Nirvanát hallgattak, legalábbis dalaikból úgy tűnik. Szóval maradjunk inkább annál, hogy aki a The Vines-t szerette, ezt a született frontemberrel kiálló, izgága zenekart is fogja.

Csada Gergely


a zenekar Facebook-oldala


a Beans ma, március 3-án az Ivan And The Parazollal lép fel a Pécsi Est Cafében, holnap, március 4-én a Keret születésnapi buliján a Müsziben, március 15-én pedig a Run Over Dogs-zal az A38-on, sőt már van egy budapesti nyári koncertjük is, június 12-én a King Khan & The Shrines-zal játszanak az A38-on


a Beans bemutatkozó albuma, a Glitch:


fotó:
sinco

https://recorder.blog.hu/2017/03/03/a_pecsi_kezdo_tizenegy_feltorekvok_remenysegek_1_the_beans
A pécsi kezdő tizenegy – Feltörekvők, reménységek 1: The Beans
süti beállítások módosítása