Miért is a 100% Budapesttel kell szilveszterezned az Akváriumban?

2016.12.30. 10:00, Recorder.hu

100bp2016programhead_650.png

Már akkor is egyértelmű lenne, ha csak ennyit mutatnánk, nem? Pedig a többek közt az Electronic Beats fesztiválok és a Pool&Beer strandbulik szervezőiként ismert NVC csapata Felcser Máté, Henri Gonzo, Zságer Balázs + Ákos és Linczényi Márkó mellett még több mint 25 fellépőt hívott meg az Akvárium mindhárom termét megtöltő évzáró partira  ráadásul el is mondták, hogy milyen koncepció alapján állt össze a program és hogy melyik szettre miért lesz érdemes odafigyelni. Plusz mutatjuk a 100% Budapest NYE teljes időbeosztását is.

A 2016-ból 2017-be átvezető szilveszteri óriásparti (avagy minifesztivál) programjáért felelős Subotage (aki egyébként maga is zenél majd) elmondta, hogy a nagyteremben a lazább pop felől közelítik a house-t, a kisteremben house-zal kezdenek és óráról-órára keményednek a techno felé, a Volt Bar programja pedig leginkább a nyári Pool&Beer-bulik zenei repertoárjára fog hasonlítani, laza hiphopokkal és diszkókkal.

A nagyterem headlinerei olyan, leginkább saját zenekaraikkal (Punnany Massif, Fran Palermo, Žagar, Kolin) híressé lett popzenészek lesznek, akik  ha nem is feltétlenül gyakran, de  szoktak dj-zni, mellettük pedig a város legjobb house dj-i fognak még feltűnni a Hi!Fly csapatból, illetve Tom Select, aki a legendás aligai Beach Club Beach főszervezője.

Mivel a szervezők jól ismerik a fellépőket, igyekeztek tematikusan, zenei ívet is adva összerakni az egyes termek programját. És hogy kiket miért emelnének ki?

1. Felcser Máté. Mert ő Felcser Máté :)

2. Henri Gonzo. A Fran Palermo óriásit ment idén, de neki ez sem elég, két koncert között is folyamatos a jelenlét részéről a budapesti éjszakában.

3. Zságer + Zságer. A két Zságer testvér együtt. Az egyikük laza szettjeiről híres (Ákos), Balázs művészkedni szeret, akkor is ha tisztán elektronikus zenéről van szó (például legújabb projektje, a Changing Grey), szóval izgalmas lesz a közös szett.

4. iamyank. Idén nagy sikerrel megjelent első szerzői albuma, ő sem szereti elviccelni a dolgokat, de szilveszterre azért annyira lelazul, hogy még a house felé os kalandozzon kicsit.

5. Isu + Dork. A budapesti techno két veteránja, de ennyi év után sincs senki, aki nyomukba érne ebben a műfajban.

6. Galactic Jackson. A diszkókirály nyilván szilveszterkor táncoltat a legnagyobbat!

Facebook event ITT,

jegyvásárlás pedig ITT,

a teljes line-up pedig itt:

100bp2016program_650.png

https://recorder.blog.hu/2016/12/30/miert_is_a_100_budapesttel_kell_szilveszterezned_az_akvariumban
Miért is a 100% Budapesttel kell szilveszterezned az Akváriumban?
süti beállítások módosítása